FIORENTINA ODBILA REKORDNU PONUDU ZA VLAHOVIĆA: Velikan Premijer lige ponudio i više nego što traže, a ostao PRAZNIH ŠAKA!

Autor:

Sport

01.12.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac i napadač Fiorentine, Dušan Vlahović, ne izbija sa naslovnih strana italijanskih tabloida. Ovoga puta je lokalni toskanski list "Korijere Fiorentino" preneo najnovija dešavanja iz kluba sa stadiona "Artemio Franki". U njima se, naime, navodi da je Fiorentina odbila do sada najvišu ponudu za darovitog Srbina.

FIORENTINA ODBILA REKORDNU PONUDU ZA VLAHOVIĆA: Velikan Premijer lige ponudio i više nego što traže, a ostao PRAZNIH ŠAKA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Naime, već mesecima čelnici Viole pregovaraju sa potencijalnim kupcima koji su zainteresovani da kupe najboljeg strelca Serije A, ali za Beograđanina traži visoku cenu.

Prema navodima pomenutog lista, ljubičasti su odbili ponudu Arsenala koja je iznosila 80 miliona evrta.

 

 

Italijanski "Tutomerkato" ranije je navodio da Vlahovića želi i Arsenalov lokalni rival Totenhem, ali da "Pevci" za Vlahovića mogu da izdvoje 70 miliona evra.

Podsetimo se, Vlahovićev ugovor ističe na leto 2023. godine, a već je poznato da 190 centimetara visoki napadač neće nastaviti saradnju sa Fiorentinom, čiji je član od 2018. godine od kada je uspešno realizovan transfer iz beogradskog Partizana.

Srpski napadač blista u tekućoj sezoni – 21-godišnjak je na 15 utakmica postigao 12 golova i imao 3 asistencije i nalazi se na korak da sruši rekord čuvenog Kristijana Ronalda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (0)

Loading