NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD SMEDEREVA! Voz bez svetla i trube smrskao auto: Dete našli u lokvi krvi ispod sedišta, dedi se bore za život!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari se još uvek bore za život Zvonka A. (50) koji je sinoć oko 19.40 sati bio u folksvagenu, koji je na pružnom prelazu udario teretni voz. Njegov unuk Aleksandar A.(3) stradao je na licu mesta zbog obilnog krvarenja.

NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD SMEDEREVA! Voz bez svetla i trube smrskao auto: Dete našli u lokvi krvi ispod sedišta, dedi se bore za život!

Foto: ST/P. DIVAC

Svedoci kažu da voz nije trubio i da je išao oko 80 kilometara na sat. Kada je naleteo na automobil zaustavio se tek 200 metara dalje.

- Ovde nema ni semafora, ni rampe. Čovek je stao na prelaz i uverio se da nema voza, ali je mašinovođa dojurio niotkuda. Nije imao ni svetla - pričaju očevici sa lica mesta.

Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je reanimirala dečaka i pored pruge i u smederevskoj bolnici, ali mu nije bilo spasa.

 

Meštani Lugavčine kažu da je automobil potpuno smrskan i da su dete našli ispod vozačevog sediša i da je bio obliven krvlju.

Prema rečima očevidaca, mašinovođa se zaključao u lokomotivi i čekao dolazak policije.

Kobne večeri Zvonko je vodio unuka na rođendan svog brata u selo Miloševac.

Mališan je živeo sa majkom u selu Vranovo. On joj je jedino dete iz prvog braka, a ni njegov otac Dejan A., od kojeg se razvela pre dve godine, nema drugu decu.

Planirali su da mu u januaru proslave rođendan i krštenje, ali im je crna sudbina zauvek otrgla jedinca iz ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading