DOBRODOŠAO U MANČESTER: Junajted predstavio novog trenera! (FOTO)

Autor:

Sport

29.11.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted zvanično je predstavio Ralfa Ragnika kao trenera!

DOBRODOŠAO U MANČESTER: Junajted predstavio novog trenera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Ragnik će biti privremeni trener "đavola" do kraja sezone, a nakon toga će imati dvogodišnju konsultantsku ulogu u klubu.

- Uzbuđen sam što sam se priključio Mančester junajtedu i fokusiran sam da ovu sezonu učinimo uspešnom za klub. Tim je pun talenta, ima sjajan balans mladosti i iskustva. Sav svoj trud u narednih šest meseci ću usmeriti da pomognem ovim igračima da ispune svoj potencijal, individalno i, što je još važnije, timski- rekao je Ragnik.

Ragnik je zamenio nedavno otpuštenog Olea Gunara Solskjera.

 

 


- Ralf je jedan od najpoštovanijih trenera i inovatora u evropskom fudbalu. On je bio naš glavni kandidat za privremenog menadžera, zbog neprocenjivih liderskih i tehničkih veština koje će doneti nakon skoro četiri decenije iskustva u treniranju i menadžmentu. Svi u klubu se radujemo radu s njim do kraja sezone, a onda još dve godine kao savetnika- rekao je sportski direktor Junajteda Džon Murto.

 

 

U međuvremenu, Junajted je vodio Solskjerov saradnik Majkl Karik, sa kojim su "crveni đavoli" pobedili Viljareal (1:0) u Ligi šampiona, a potom remizirali sa Čelsijem (1:1) u Premijer ligi.

Karik će voditi prvi tim Junajteda dok Ragnik ne dobije radnu dozvolu u Velikoj Britaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading