MILAN PETKOVIĆ O BORBI SA TEŠKOM BOLESTI: Bivši zadrugar napustio bolnicu, ali ono što mu predstoji nije nimalo lako...

Autor: Republika.rs

Zabava

21.04.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i pevač Milan Petković u ispovesti za naš portal otkrio je sve o retkoj bolesti od koje boluje, međutim, sada je napokon uspeo da napusti bolnicu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Milan Petković

Milan se oglasio na društvenim mrežama i otkrio u kakvom se sada stanju nalazi, kao i šta ga očekuje u narednom periodu oporavka: 

-Napustio sam jutro bolnicu. Još uvek imam poteškoća sa hodom kao što čujete na snimku. Hvala Bogu dragom koji me je sačuvao i vama koji ste se molili za mene, zvali me da proveravate kako sma i brinuli. Neopisiv je osećaj kada postoje toliki ljudi koji brinu za vas i vaše zdravlje. Moraću u narednom periodu da idem na fizioterapijue da probam da vratim hod u normalu. Ljubi vas Milanče i voli puno - napisao je Milan uz snimak na svom Instagramu.

Foto: instagram.com/milan.petkovic
Milan Petković objavio detalje lečenja

Inače, protekle nedelje Republika.rs je prva otkrila  da Milan boluje od Gilen Bareovog sindroma, za koga i dan danas nije otkriven lek, ali postoji terapija koja umanjuje težinu bolesti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading