EKSKLUZIVNO! Nakon pomirenja pevačica i biznismen napravili bebu: Ana Sević u trećem mesecu trudnoće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević je u trećem mesecu trudnoće sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem i postaće krajem novembra majka po drugi put.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ana i Danijel

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica i biznismen srećne vesti podelili su samo sa najbližim članovima porodice, koji su bili oduševljeni zbog dolaska novog člana. Izvor navodi da je najsrećnija bila Anina ćerka Lorena, koja bukvalno ne može da iščeka da mama rodi bebu.

- Ana i Danijel su srećne vesti prvo podelili sa Lorenom, koja je bila presrećna zbog dolaska bebe. Ona priželjkuje brata i gotovo svakodnevno pita Anu kad će brat. I svi ostali članovi porodice su srećni, drago im je što su Ana i Danijel izgladili nesuglasice i što su se odlučili da prošire porodicu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Ana se odlično oseća. Nema mučnine i aktivna je trudnica. Danijel je okupirao pažnjom i tu joj je u svakom trenutku na raspolaganju šta god da joj treba. Često se šali da će je razmaziti i da će postati razmažena trudnica. On je presrećan i uzbuđen zbog toga što će postati tata i pol bebe mu uopšte nije važan.

Ana i Danijel su srećnu novost prvo rekli Loreni, koja je bila presrećna zbog dolaska bebe i priželjkuje brata

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial

Kako dalje saznajemo, Danijel i Ana uskoro će ozvaničiti vezu, a zbog komplikacija sa koronavirusom još uvek nije izvesno da li će praviti svadbu ili će venčanje biti intimnije. Ona i Lorena uveliko žive kod njega, tako da potpis kod matičara ništa značajnije neće promeniti.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Anu, ali ona nije želela da komentariše naše navode.

- Ne bih ništa komentarisala - rekla je Ana.

Podsećanja radi, Ana Sević iz braka sa Darkom Lazićem ima šestogodišnju ćerku Lorenu. Nakon razvoda folker se oženio Marinom Gagić, sa kojom je dobio sina Alekseja.

Foto: printscreen/instagram.com/anasevicofficial

Ana upoznala Danijelovu rodbinu u selu

Otkad je u drugom stanju, Anu je Danijel više puta vodio u svoje rodno selo Provo nadomak Šapca, u kojem je njegova porodica najbogatija, ali i vrlo cenjena. Osim nove kuće, u dvorištu Nedeljkovića je mnoštvo pomoćnih zgrada i letnjikovac. Takođe, Danijelov otac Ljubiša Era Nedeljković je nakon dugogodišnjeg rada u inostranstvu još devedesetih godina otvorio firmu za izvođenje mašinskih radova na izgradnji, rekonstrukciji i opremanju benzinskih pumpi i servisiranje tamošnjih aparata, u dvorištu pored kuće, gde je i danas njeno sedište, a koju Danijel uspešno vodi. Sevićka je, osim najuže porodice, upoznala i Danijelovu rodbinu i sve ih je osvojila osmehom i prirodnim ponašanjem.

U toku policijskih časova za vreme vanrednog stanja Ana je sa Lorenom i Danijelom boravila i po nekoliko dana u Provu, a podelila je i seriju fotografija iz kuće i pokazala pogled na seosku crkvu, ali fanovima nije otkrila da je u kući svog budućeg muža i oca svog drugog deteta, koje upravo nosi.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Podnela tužbu protiv Lazića

Ana Sević je podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića za neplaćanje alimentacije. Pevač, navodno, od razvoda sa pevačicom nije nijednom ispunio obavezu prema ćerki Loreni, pa sada duguje pozamašnu sumu bivšoj ženi.

- Ana ne želi javno da ga blati, pa je zbog toga zatražila pomoć od državnih organa. Jednostavno je podnela tužbu protiv njega i nada se da će ga sud naterati da plati - kaže naš izvor blizak pevačici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading