GDE JE NESTALA ZIMA?! Trećeg januara u 6 sati ujutru izmereno NEVEROVATNIH 12 STEPENI: Evo koji grad u Srbiji je trenutno najtopliji!

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nam nakon toplih dana sledi promena vremena.

GDE JE NESTALA ZIMA?! Trećeg januara u 6 sati ujutru izmereno NEVEROVATNIH 12 STEPENI: Evo koji grad u Srbiji je trenutno najtopliji!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Danas nas očekuje pretežno oblačno vreme sa mestimičnom kišom, a na visokim planinama čak i sa snegom, kako je saopšteno iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Međutim, u kasnim popodnevnim časovima očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar. Temperature će se kretati od jedan do osam stepeni najniže, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 16 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U prestonici će takođe biti pretežno oblačno sa povremenom kišom tokom dana. Međutim, kasno popodne i uveče očekuje se prestanak padavina i razvedravanje. Najniža temperatura biće od pet do osam stepeni, dok će najviša dnevna temperatura dostići 14 do 16 stepeni.

Najtoplije jutro u Loznici

Prema merenjima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutros u 6 sati najtoplije je bilo u Loznici, gde je izmereno visokih 14 stepeni. Beograd i Valjevo su zabeležili temperaturu od 12 stepeni, dok je Novi Sad imao 11 stepeni. S druge strane, na Kopaoniku je bilo najhladnije, sa temperaturom jedan stepen ispod nule. Ovi podaci pokazuju zanimljive temperaturne varijacije širom zemlje.

Podsetimo, meteorolozi najavljuju da ipak neće biti ovako toplo nakon Božića, te se strpite, jer ćete imati priliku da osetite zimu u pravom jeku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading