Zaslužujemo da znamo istinu o slučaju "Jovanjica"! Vučević podneo krivičnu prijavu protiv Vučića!

Autor: kurir.rs

Vesti

09.12.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević je u Republičkom javnom tužilaštvu u Nemanjinoj danas podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića zbog sučaja "Jovanjica", tačnije zbog navoda o njihovoj povezanosti sa vlasnikom imanja na kojem je pronađena marihuana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miloš Vučević u Republičkom javnom tužilaštvu

 - Nismo kvalifikovali krivično delo, na tužilaštvu je da utvrdi da li je bilo krivičnog dela, samo smo klasifikovali izjave povodom ovog slučaja.

Zaslužujemo da znamo da li je ovo istina ili se šire gnusne laži! Ovo nije pitanje dnevne politike! - kazao je Vučević nakon što je podneo krivičnu prijavu.

- Suština ove krivične prijave je da više niko nema pravnog prostora da ne reaguje, da se krene u postupke u koje treba da se krene, i da svakom u Srbiji bude jasno šta je istina oko "Jovanjice" - da li je istina da neko iz vlasti pomagao i učestvovao u tome, da li ima učešća Aleksandra i Andreja Vučića ili su oni koji su iznosili te stvari lagali i uznemiravali javnost, i verujem da onda moraju da snose konsekvence za takvo ponašanje - rekao je Vučević ranije.

Govoreći o krivičnoj prijavi Miloša Vučevića protiv njega, Vučić kaže da će se tako staviti tačka na slučaj "Jovanjica".

Vučević je nakon izlaska iz tužilaštva istakao da je prijavu podneo kao fizičko lice, kao i da je dolazak u Beograd organizovao o svom trošku.

- Ljudi će moći da čuju šta je istina za nekih sedam do desed dana, jer ako se svaki dan nešto priča, nastaviće se da se priča, a ovako će istina izaći na videlo - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
srculence15

09.12.2019 09:39

Pozdravljam ovaj potez, bravo i svaka cast.

Zoran

09.12.2019 09:43

Ajde da se vise opozicija uveri u cast i postenje predsednika Vucica i njegove porodice pa da ih ostave na miru.

Laza

09.12.2019 09:47

Koja je kazna za klevetanje, trebalo bi da opozicija porazmisli o tome.

Mrmot

09.12.2019 10:02

Vreme je da se tužilaštvo umeša i da se konačno stavi tačka na sav ovaj cirkus oko svih ovih lažnih afera.