SAŠA MILOVANOVIĆ O FOTOGRAFIJI DEČAKA JUNAKA IZ GORAŽDEVCA: Jeziv i slikovit način koji predstavlja naš narod na Kosovu! Ovo je dokaz kako Srbi tamo žive (FOTO)

Autor:

Vesti

03.02.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milovanović ističe da Kurti, nikad jače i žešće koristi sva sredstva kako bi oterao srpski narod sa Kosova i Metohije.

SAŠA MILOVANOVIĆ O FOTOGRAFIJI DEČAKA JUNAKA IZ GORAŽDEVCA: Jeziv i slikovit način koji predstavlja naš narod na Kosovu! Ovo je dokaz kako Srbi tamo žive (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa danas je, gostujući na TV Pink govorio o fotografiji koja je osvanula u medijima, a na kojoj se dečak, junak sa Kosova ljulja na ljuljašci, pored naoružanog pripadnika Kurtijeve tzv. policije, sa dugom cevi. 

- Slikovit i jeziv način koji pokazuje i dokazuje kako živi naš narod na Kosovu. Danas nema drugog naroda na teritoriji Evrope koji živi u istim uslovima. Suština slike je nešto drugo... Pričao sam sa ljudima, Kurti na svaku intervenciju šalje duge cevi. Imate problem sa računima za struju, dođe majstor, sa dvojicom sa oružjem - naveo je Milovanović. 

Odu u bolnicu Srbi, tu su oni sa dugim cevima, isto ispred apoteke, kaže Milovanović. 

- Kada vidite Kurtijevog policajca sa dugom cevi, šta da pomislite? Oni žele da naši ljudi kažu "dosta je, ajmo odavde". To je finalni rezultat koji Kurti priželjkuje. Želi da ljudima budu onemogućena primanja. A znamo koliko država daje, pričao je o tome juče Vučić. Svaki čovek koji živi na Kosovu je bez izuzetka vezan za Srbiju - rekao je Milovanović. 

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

Saša Milovanović

 

 

On se dotakao i opozicije, navodeći da je ona još gora u odnosu na Vučića, nego sami Kurtijevi mediji. 

Dejan Bulatović, samostalni političar, kaže da Vučić odgovorno i državnički nastavlja svoj rad, podsećajući na govor u skupštini UN, kada je, kako kaže, zablistao isto kao i juče. 

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

Dejan Bulatović

 

- Imamo tu sednicu koju su tražili, i Vučić će sigurno u narednom periodu da povuče kontakte. Doći će Micotakis u SRbiju, imamo podršku predsednika Mađarske, očekujemo i dolazak predsednika Francuske. Verujem da ćemo diplomatski uticati na predstojeće okolnosti. Naša država će, na prvom mestu znati odoleti svemu - rekao je Bulatović. 

Mene najviše brine ta podrška opozicije jednoj zločinačkoj politici Kurtija, rekao je Bulatović. 

- Oni koji ga napadaju na temi KiM, izlazi iz kuhinje koja upravlja i Kurtijem i opozicijom - naveo je Bulatović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading