MALOLETNIK POKOSIO MOTOROM DETE (9) DOK JE IŠLO PO UŽINU! Užas u Bojniku!

Autor:

Hronika

03.02.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su izrazili svoje ogorčenje zbog toga što su obavešteni o incidentu gotovo sat vremena nakon što se dogodio.

MALOLETNIK POKOSIO MOTOROM DETE (9) DOK JE IŠLO PO UŽINU! Užas u Bojniku!

Foto: shutterstock

U jučerašnjem incidentu u Bojniku, devetogodišnji učenik je udaren na pešačkom prelazu dok je prelazio ulicu sa užinom u rukama. Video-snimak koji je kružio društvenim mrežama prikazivao je trenutak kada je dečak udaren od strane vozača električnog motora.

Na sreću, dečak je prošao sa lakšim povredama, ali je doživeo ogromnu emocionalnu traumu.


Reakcija roditelja

Roditelji su izrazili svoje ogorčenje zbog toga što su obavešteni o incidentu gotovo sat vremena nakon što se dogodio, i to kada su došli po svog uplakanog sina u školu. Takođe, izrazili su nezadovoljstvo zbog nedostatka policijske reakcije, tvrdeći da policija nije imala dovoljno ljudi da identifikuje vozača mopeda tokom poslepodnevne smene, prenosi jugmedia.

Nedostatak reakcije vozača i policije

Ogorčeni roditelji ističu da vozač električnog motora nije ni zastao ni se osvrnuo nakon što je udario njihovog sina, ostavljajući dete da se sam pridigne i nastavi dalje. Takođe, iznenađeni su nedostatkom policijske reakcije u identifikaciji vozača, ističući da su sami uspeli da identifikuju maloletnog vozača putem obližnjih sigurnosnih kamera.

Emocionalni i fizički uticaj na dete

Osim fizičkih povreda, roditelji su zabrinuti zbog emocionalnog uticaja koji je incident imao na njihovog sina. Neizvesnost oko posledica ovog događaja na detetovo mentalno zdravlje predstavlja dodatni izazov za roditelje.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake kako bi se utvrdila odgovornost vozača i osiguralo da se slični incidenti ne ponove u budućnosti.

(Jugmedia)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading