NIJE PAZILA ŠTA IZGOVARA! Viola priznala: Kosovo je Srbija!

Autor: K. B. - E. S. T.

Vesti

18.10.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvestiocu EP omaklo se da kaže da se mora poštovati teritorijalni integritet svake evropske države.

NIJE PAZILA ŠTA IZGOVARA! Viola priznala: Kosovo je Srbija!

Foto: printskrin/vikipedia

Izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon pre nekoliko dana otkrila je da je ona, u stvari, prosrpski lobista, a sada je počela i da deluje u skladu s tim - priznala je da je Kosovo deo Srbije?!

Fon Kramonova je, naime, poručila da je jedna od osnovnih evropskih vrednosti poštovanje integriteta i suvereniteta svih evropskih država. Kako je i Srbija evropska zemlja, to znači da se poštuju i naš integritet i suverenitet, odnosno da niko ne dovodi pod znak pitanja našu južnu pokrajinu.

- Pitanje solidarnosti s Ukrajinom jeste test za evropske vrednosti - poštovanje integriteta i suvereniteta svih evropskih država, biti protiv agresije i zločina - poručila je Fon Kramonova za Novu.

Da, svesni smo svi, mislila je ona na Ukrajinu kada je ovo izjavila, ali, ako već govori o evropskim zemljama, tu onda spadamo i mi. Briselska administracija je poznata po dvostrukim aršinima, a sada ih takav način delovanja bukvalno sapliće na svakom koraku.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Nebojša Krstić

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić ističe da je ovo prvi put da je Fon Kramonova stala u odbranu našeg teritorijalnog integriteta.

- Hvala gospođi Fon Kramon što je prvi put ustala u odbranu teritorijalnog integriteta evropske države Srbije. Nadam se da će joj na ovoj izjavi zameriti Albanci sa KiM za koje lobira i da će je osloboditi te obaveze - poručio je Krstić za naš list.

Republika

Foto: Tanjug

Dejan Miletić

Preokret evropskog izvestioca s oduševljenjem pozdravlja i politički analitičar Dejan Miletić.

- Drago mi je što čujem da se ona slaže sa očuvanjem suvereniteta Srbije jer taj pristup potvrđuje teze koje mi zastupamo - naveo je (ironično) Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile Kole

18.10.2022 11:46

Nemojte da se zanosite;kao da ne znate koja je V****ca ova nazovi žena! Ona u svojoj izjavi uopšte na razmišlja,niti je kada je govorila razmišljala za kosovo i metohiju,za nju je to država i pod tim "država" ona misli da se teritorijalni integritet ne sme dovoditi u pitanju! A to što smo mi tako shvatili,to je naša stvar!Ko bi se odrekao dodatnih para,od albanskih lobista,čiji je ona najgrlatiji glasnik! Njeg gaf nama odgovara,a ova žena još sto puta da se rodi,na strani SRPSKE države neće biti!