GDE SE GASI OVA AVETINJA?! Lažna predsednica Osmani ponovo laprda, optužuje Srbiju za ŠIRENJE RUSKOG UTICAJA U REGIONU!

Autor:

Vesti

26.09.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubeđena je da naša zemlja ugrožava region.

GDE SE GASI OVA AVETINJA?! Lažna predsednica Osmani ponovo laprda, optužuje Srbiju za ŠIRENJE RUSKOG UTICAJA U REGIONU!

Foto: youtube.com/Kohavision - KTV

Predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani ocenila je danas da dešavanja u Ukrajini treba da budu lekcija za Zapad da su sa državama koje su vođene načinom razmišljanja ruskog predsednika Vladimira Putina, kao što je, kako tvrdi, Srbija, potrebni jasan pristup i jasne akcije.

Smatra da rat u Ukrajini dokazuje da autokratske države, kako navodi, "poput Srbije, poput Rusije, koja takođe kontroliše Srbiju", nikada nisu bile poznate po pozitivnim akcijama u odnosu na susede već naprotiv.

Osmani je u intervjuu za Glas Amerike iznela skandalozan stav da je "Srbija samo jačala u svojim destabilizujućim akcijama" i da je "pojačala političku, ekonomsku ili vojnu saradnju sa Rusijom", čime je, tvrdi, uticala na rast ruskog uticaja u celom regionu i ugrozila ga.

- Čak i poslednji sporazum koji je Srbija potpisala sa Rusijom da definiše linije svoje spoljne politike zapravo u saradnji sa Rusijom, a ne sa EU, jasna je poruka da Srbija nije zainteresovana da doprinosi miru i stabilnosti u regionu, odnosno pridruživanju EU - tvrdi Osmani bez trunke srama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading