Dobitnik glavne nagrade BMW i3 nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor - Novosađanin Boris Zalar

Autor:

Vesti

08.07.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od hiljada poruka, srećna je bila ona koja je poslata iz Novog Sada.

Dobitnik glavne nagrade BMW i3 nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor - Novosađanin Boris Zalar

Foto: Bojan Pajić

Ovog leta bilo je mnogo nagradnih igara, a jedna je privukla nekoliko desetina hiljada učesnika iz čitave Srbije, a kako i ne bi kada je okupila tim od 20 navijača koji će otputovati u Katar na prvu utakmicu koju će Orlovi igrati na Svetskom prvenstvu i to sa Brazilom, dok je glavnog dobitnika čekao BMW i to ne običan nego električni.

Od hiljada poruka, srećna je bila ona koja je poslata iz Novog Sada. Da li je sreća inteligentan izbor, stvar vere ili nasumično elektronsko-softverski odabranog broja, najbolje zna Novosađanin kojem je ovo vrelo leto donelo zaista pravo osveženje - novi auto i to najmoderniji električni…

Republika

Foto: Bojan Pajić

Boris Zalar

 

Dobitnik glavne nagrade BMW i3 nagradne igre VODAVODA Prirodno inteligentan izbor - Novosađanin Boris Zalar (44 godine), suprug i otac četvorogodišnjeg sina.

Jedan sasvim običan dan u Novom Sadu. Za sve osim za Borisa Zalara, kojem je juče stigao SMS, zbog kog je poskočio od sreće…

- Najpre neverica, šta sam dobio…I televizor bi bio super nagrada, ma sve bi bilo odlično da se dobije na sreću. Ali, automobil… I, šta drugo - skakanje od sreće! I ja i prijatelji, kolege svi smo bili presrećni. Kakav dan! Fantastičan! Pozvali su me iz VODAVODE, ja sam zvao suprugu da pronađe račun koji je dokaz da smo kupili vodu, poslali smo mail… i to je to. Auto je naš. Verovao sam da ćemo dobiti nagradu! Nekako jesam…  – priča nam uzbuđeno BorisZalar iz NovogSada, dobitnik glavne nagrade - električnog automobila BMW i3, nagradne igre kompanije VODAVODA.

A sve je počelo sa SMS porukama i redovnom kupovinom omiljene vode.

Republika

Foto: Bojan Pajić

Boris Zalar

 

- Poslao sam dve SMS poruke i jedna je, eto, bila prava! Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! A za sve je zapravo zaslužan naš sin koji obožava VODAVODAVodicu. Uživa da bira koju će flašicu da uzme zbog sličica… Tako smo pored njega i mi kupovali vodu i eto šanse za učešće u nagradnoj igri. Poručio bih svima da igraju nagradne igre, jer stvarno se nikada ne zna. Sreća zaista vreba iza svakog ugla. Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu. Bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa, i to što je BMW i što je električni automobil, bešuman, što neće da zagađuje naš grad. Nisam do sada imao prilike da vozim ovakav auto. Hvala VODAVODI, koju smo zaista, zahvaljujući našem sinu redovno kupovali – kaže Boris Zalar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading