Korak ispred vremena – štednja uz dugoročno i stabilno partnerstvo

Autor: Republika

Vesti

15.12.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste razmišljali o tome kako da sačuvate i uvećate svoj novac? Koji je to najbezbedniji korak ka bezbrižnoj budućnosti? Oročena devizna štednja garantuje sigurnost kojoj težite.

Korak ispred vremena – štednja uz dugoročno i stabilno partnerstvo

Foto: Promo

Štednja u Alta banci

Prilikom odabira banke kojoj ćete poveriti vaše štedne uloge potrebno je razmotriti nekoliko faktora. Prvi na listi je svakako sigurnost. Iako je prednost čuvanja novca u banci činjenica da su sredstava položena u banku sigurna u svakom smislu, klijenti moraju imati poverenje u uspešnost poslovanja i stručnost zaposlenih. Naravno, banka mora biti konstantno na raspolaganju svojim klijentima i odgovoriti im na sva pitanja i nedoumice.

ALTA banka razume finansijske potrebe svojih klijenata, te predstavlja atraktivnu ponudu oročene devizne štednje gde sami možete izabrati jedan od definisanih perioda oročenja kao i iznos štednje, a duži period oročenja obezbeđuje i više kamatne stope. Među štedišama, ova banka prepoznata je kao stabilna i pouzdana finansijska institucija. U prilog tome govori pozitivan iskustveni doživljaj klijenata, kao i ponuđeni uslovi štednje, koji su među najatraktivnijim na tržištu.

ALTA banka je ove godine svojim štedišama pripremila povoljne uslove za deviznu štednju u valuti EUR na periode od 12 do 36 meseci. Posebno su atraktivne kamatne stope na period oročenja od 25 i 36 meseci. Promotivna ponuda će važiti do kraja godine, i odnosi se na nove depozite.

Republika

Foto: Promo

 

Važno je istaći da ALTA banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji, te da je garantovana osigurana suma do 50.000 evra po deponentu.

Štednja u banci koja Vaše potrebe stavlja na prvo mesto je prava odluka za sve one koji žele da sačuvaju i uvećaju svoj novac. Tim ALTA banke na raspolaganju je štedišama u svakom trenutku, kako bi ih detaljno informisao o uslovima, ponudama i prednostima štednje i time im pružio sve informacije sa ciljem da donesu odluku koja najviše odgovara njihovim željama. Detalje aktuelne ponude možete pogledati na sajtu www.altabanka.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading