U BEOGRADU NESTAO ŠVAJCARSKI DRŽAVLJANIN MILAN BARBULOVIĆ! Porodica sumnja da je otet! U SRBIJU DOŠAO POSLOVNO!

Autor:

Vesti

15.06.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po profesiji je inženjer i ozbiljan je poslovni čovek.

U BEOGRADU NESTAO ŠVAJCARSKI DRŽAVLJANIN MILAN BARBULOVIĆ! Porodica sumnja da je otet! U SRBIJU DOŠAO POSLOVNO!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Milan Barbulović nestao je u utorak u Beogradu. 

Kako kaže njegova sestra od tetke, njegov nestanak prijavljen je juče PS Vračar, ali u policiji u Negetinu odakle je poreklom. Milan je, inače, švajcarski državljanin.

On je 29. maja ugasio sve društvene mreže, a od utorka ga nigde nema.

Po profesiji je inženjer i ozbiljan je poslovni čovek.

-Rekao nam je da ide poslom u Beograd - rekla je za Telegraf.rs njegova sestra od tetke koja živi u Austriji, i dodala da Milanovi roditelji takođe žive u Švajcarskoj.

Kako je objasnila, on je čovek nižeg rasta, a po dolasku u Beograd su se čuli i rekao joj je da je iznajmio stan na Vračaru.

- Bavi se projektovanjem vodoinstalacija i u tome je veoma uspešan. Plašimo se da nije kidnapovan ili nešto slično - zaključila je sestra.

Porodica i prijatelji mole sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

Šta raditi ukoliko neko nestane!?

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading