DANAS OČEKUJTE GUŽVE I SAOBRAĆAJNI HAOS! Oglasio se AMSS: Veliki broj vozila će biti u OVOM delu zemlje

Autor:

Vesti

16.06.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači, oprez!

DANAS OČEKUJTE GUŽVE I SAOBRAĆAJNI HAOS! Oglasio se AMSS: Veliki broj vozila će biti u OVOM delu zemlje

Foto: shutterstock

U Beogradu ovog jutra nema saobraćajnih gužvi, budući da je nedelja, ali i da su đaci sada već drugi dan na letnjem raspustu. To je jedan od razloga zašto se i sutra očekuje nešto manja gužva u gradskom prevozu, ali i činjenica da je sezona odmora već krenula.

Drugog dana vikenda vozače očekuje lepo vreme, ali i pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Veći broj vozila treba očekivati na putevima koji vode ka turističkim destinacijama u Srbiji, a nešto intenzivniji saobraćaj na pravcima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, pa je potreban oprez u vožnji. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 60 minuta.

Aktuelni radovi na putevima

Radovi na putevima:

  • Do 22. 6. 2024., u periodu od 8 do 15 časova, na snazi biti obustava saobraćaja zbog radova na delu državnog puta II B reda broj 408, deonica Pakovraće (Markovica) – Lučani, u mestu Potajnik. Alternativni putni pravac tokom obustave je državni put I B reda broj 23 Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena i državni put II A reda broj 181 Kratovska stena – Lučani.
  • Radovi na državnom putu I B reda broj 35, deonica Knjaževac - Tresibaba. Od 13. 6. do 30. 6. 2024., u periodu od 7 do 15 časova, izvodiće se radovi redovnog održavanja na državnom putu I B reda broj 35, na deonici Knjaževac - Tresibaba.Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Dana 15. 6. 2024. godine, u periodu od 7.30 do 14 časova, zbog asfalterskih radova, biti obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Tutin - Bregovi. Alternativni putni pravac je Tutin - Pazarište - Novi Pazar - Ribariće - Mehov Krš.
  • Dana 15. 6. 2024. godine, zbog radova na izradi habajućeg sloja asfalta, biće obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Ivanjica - Sjenica, u mestu Krstac. Alternativni putni pravci su državni put I B reda broj 29 (iz pravca Nove Varoši i Novog Pazara) i državni put Ivanjica - Duga Poljana (preko Prekog brda).
  •  Od 17. 6. 2024. do 15. 11. 2024. godine, na snazi biti izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta severna obilaznica oko Kragujevca, na deonici Batočina - Kragujevac, zona buduće petlje Jovanovac, za vreme izvođenja radova na denivelisanom ukrštaju Jovanovac.Tokom izvođenja radova saobraćaj će u oba smera biti preusmeren na preticajne saobraćajne trake.
  • Od 13. 6. do 24. 6. 2024. izvodiće se radovi na pranju tunela Pržojna Padina i Progon, na delu državnog puta I A reda broj 4, deonica petlja Dimitrovgrad – petlja Gradina. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene leve tunelske cevi tunela Pržojna Padina i Progon, od graničnog prelaza Gradina prema Pirotu. Saobraćaj će na tehničkom službenom prolazu na km 101+100 biti preusmeren u suprotnu kolovoznu traku, u desne tunelske cevi tunela PržojnaPadina i Progon i odvijaće se dvosmerno sve do tehničkog službenog prolaza na km 97+750, gde će ponovnim preusmeravanjem biti vraćen u svoj redovan tok.
  •  Izvode se radovi od 13. 6. 2024. do 30. 6. 2024. na levoj kolovoznoj traci državnog puta Stara Pazova (centar) – Batajnica, posmatrano u smeru kretanja prema Batajnici.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading