U OVIM ZEMLJAMA MUŠKARCI IMAJU NAJVEĆI POLNI ORGAN, A ŽENE GRUDI: Kada čujete na kom mestu je SRBIJA, pašćete na pod

Autor:

Lifestyle

15.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li znate u kojim zemljama su muškarci najviše lagali o veličini svog "ponosa"?

U OVIM ZEMLJAMA MUŠKARCI IMAJU NAJVEĆI POLNI ORGAN, A ŽENE GRUDI: Kada čujete na kom mestu je SRBIJA, pašćete na pod

Foto: Shutterstock

Zdravstveni stručnjaci u "Now Patient-u" sproveli su istraživanje o prosečnoj veličini muškog polnog organa širom sveta. Iako je važno napomenuti da su svačija tela različita i lepa na svoj način, istraživanja su pokazala zanimljive rezultate. Naime, prema istraživanjima, muškarci u Sudanu imaju najveće polne organe na svetu, sa prosečnom uspravnom dužinom od 17,93 cm. Demokratska Republika Kongo takođe se istakla sa sličnim dimenzijama, dok su muškarci u Ekvadoru zauzeli treće mesto sa prosečnom dužinom od 17,6 cm. S druge strane, smatra se da Tajland ima najmanju prosečnu veličinu muškog polnog organa na svetu, sa muškarcima u erekciji od 9,42 cm, dok su Kambodža i Nepal rangirani nešto više, sa prosekom od 9,82 i 9,98 cm.

Prosečna veličina muškog polnog organa u Srbiji

Kada je reč o Srbiji, istraživanja su pokazala da je prosečna dužina muškog polnog organa u erekciji iznosila 14,78 cm, što je iznad proseka Britanaca. Ovi podaci pružaju zanimljiv uvid u varijacije veličine muškog polnog organa širom sveta, ali je važno imati na umu da su ovi podaci zasnovani na prijavama samih muškaraca, koje mogu varirati.

Foto: Shutterstock

Na kom je mestu Srbija prema veličini muškog polnog organa


Prosečna veličina ženskih grudi širom sveta

Pored istraživanja o muškom polnom organu, "Now Patient" je takođe pregledao podatke o prosečnoj veličini ženskih grudi širom sveta. Navedeno je da se veličine kreću u rasponu od AA do D korpi. Primetno je da žene u Evropi obično imaju veće prosečne veličine grudi, kao što su Norvežanke sa prosečnom veličinom grudi CD, dok su Britanke rangirane visoko sa prosečnom veličinom čašice C. Sa druge strane, žene u afričkim i jugoistočnim azijskim zemljama imaju prosečno manje korpe, piše "24 sedam".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading