EVO KADA MUŠKARCI GLUME VRHUNAC: Koriste se namazanim trikovima, ovo su RAZLOZI

Autor:

Lifestyle

11.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci lažiraju vrhunac iz ovih razloga!

EVO KADA MUŠKARCI GLUME VRHUNAC: Koriste se namazanim trikovima, ovo su RAZLOZI

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Uvreženo je mišljenje da se samo žene fokusiraju na postizanje vrhunca tokom intimnih odnosa. U većini slučajeva se veruje da pretežno žene glume ili simuliraju vrhunac. Različite studije pokazuju različite rezultate u pogledu procenta žena koje tvrde da su glumile vrhunac. Ali generalno, ova cifra je od 50 do 75 odsto. Kod muškaraca, brojevi su drugačiji. Postavlja se pitanje - Da li muškarci lažiraju vrhunac?

Razlozi za lažiranje muškog vrhunca

Verovali ili ne, odgovor je potvrdan. To potvrđuje i socijalni psiholog dr Dejvid Vahl za Psychology Today. Prema istraživanjima, svaki četvrti muškarac je bar jednom glumio vrhunac. Prema mišljenju naučnika, pitanja se vrte oko toga zašto se muškarci pretvaraju i kako to rade.

Postoji nekoliko faktora koji ovo objašnjavaju i slični su sa onim kojim se vode i pripadnice lepšeg pola. Na ovaj način muškarci pokušavaju da sakriju prevremenu e*akulaciju. Od partnera kriju da su već završili, a kada im se učini da je "vreme" prave se da završavaju.

Drugi razlog je taj što se vrhunac često poistovećuje sa partnerkinim. Ovo je posebno karakteristično za muškarce čije partnerke imaju poteškoća sa sopstvenim vrhuncem. Takvo lažno oslobađanje energije može da bude dovoljno da "dokrajči" partnera. Takođe, ako muškarac veruje da nedostatak vrhunca iz bilo kog razloga može da uznemiri njegovu partnerku, ili pomisli da je do nje problem, muškarac može da ga simulira.

Foto: Shutterstock

Kako da znate da li muškarac glumi vrhunac


Postoje i drugi razlozi. To uključuje gubitak interesovanja za intimne odnose, nezadovoljstvo ili čak produženi snošaj. Muškarci takođe često osećaju pritisak povezan sa činjenicom da je muškarac uvek spreman za intimni odnos i da može uvek da e*akulira. Možda pokušaj da žive u skladu sa ovim mitom dovodi do toga da muškarci žele da imaju intimni odnos čak i kada su umorni ili ne žele. Kao rezultat javlja se odsustvo vrhunca i njegovo pretvaranje, piše "Mondo".

Kako muškarci glume vrhunac?

Muški vrhunac je praćen e*akulacijom, dakle, sama e*akulacija ili njeno odsustvo je očigledan pokazatelj da li je muškarac završio ili ne. Ali nije sve tako jednostavno. Dešava se da muškarci koji se odluče da izglume vrhunac, ubrzavaju disanje, uvijaju se i naprezaju. Naučnici su čak govorili su i o posebnim slučajevima lukavstva, kada je pljuvačka prošla kao e*akulat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading