MRTVA ŽENA PRONAĐENA U KONTEJNERU U NEMAČKOJ JE SA BALKANA: Crne slutnje su se obistinile, evo odakle je i šta se dogodilo s njenom decom

Autor:

Svet

11.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pronađena, policija je primetila da na stomaku ima ranu od carskog reza što ih je navelo na zaključak da kući ima jako malo dete

MRTVA ŽENA PRONAĐENA U KONTEJNERU U NEMAČKOJ JE SA BALKANA: Crne slutnje su se obistinile, evo odakle je i šta se dogodilo s njenom decom

Foto: Shutterstock

Tridesetšestogodišnja žena koja je juče pronađena mrtva u kontejneru za polovnu odeću u Nemačkoj poreklom je iz Mađarske.

Nesrećna žena pronađena je u kontejneru sa slomljenim vratom budući da joj ga je mehanizam priklještio kada je pokušala da se popne do vrha kontejnera i vidi šta ima unutra od odeće.

Nakon što je pronađena, policija je primetila da na stomaku ima ranu od carskog reza što ih je navelo na zaključak da kući ima jako malo dete.

Ona je pronađena mrtva u nedelju oko 18 sati u gradu Pajneu u Donjoj Saksoniji. Sa sobom nije imala nikakve papire, zbog čega je njen identitet u početku bio nepoznat.

Policija je objavila fotografiju njene tetovaže na zglobu ruke i pozvala građane da pomognu u identifikaciji.

Tim od više od 50 istražitelja je tragao za poreklom žene. Zbog njenih tetovaža ubrzo su porasle sumnje da je žena iz Mađarske.

Zahvaljujući dojavama javnosti, posebno iz Mađarske, policija je uspela da uđe u trag mrtvoj ženi.

U pitanju je 36-godišnja žena koja je živela u Pajneu. Kako se sumnjalo, imala je malu decu. Ipak, bezbedni su kod bake i dede u Mađarskoj.

Da podsetimo, ona je pronađena u kontejneru za polovnu odeću na parkingu supermarketa u Peineu, prenosi Telegraf.rs.

Sumnja se da je zaglavila vrat u preklopu dok je pokušavala da izađe iz kontejnera. Izgubila je svest. Spasioci su mogli samo da potvrde njenu smrt. Vatrogasci su morali da preseku kontejner da bi izvukli telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading