HIT SNIMAK SA AERODROMA U BEOGRADU! Baka (90) se posle mnogo godina vratila u Srbiju, usledilo je nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.10.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak kući nakon dužeg boravka u inostranstvu predstavlja emotivan trenutak za svakog pojedinca, a to posebno važi za one koji su godinama proveli "preko granice".

HIT SNIMAK SA AERODROMA U BEOGRADU! Baka (90) se posle mnogo godina vratila u Srbiju, usledilo je nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/natttstef

Zato ne iznenađuje što ljudi reaguju s radošću kada se ponovno susretnu sa svojom rodnom zemljom, posebno ako im se priredi topao doček.

Na TikToku je podeljen video koji prikazuje takav topli doček jedne bake (90) na beogradskom aerodromu, koja se posle dugog niza godina vratila u Srbiju.

- Dovela sam svoju devedesetogodišnju baku nazad u otadžbinu posle mnogo godina, i evo kako je prošlo. Čista radost - piše na snimku dočeka.

 

 

Nakon što je stigla iz aviona u invalidskim kolicima, baku je dočekao orkestar koji je zasvirao pesmu "Dobro jutro Šumadijo".

U tom trenutku, ona je sa širokim osmehom na licu ustala iz kolica i zaplesala kolo, što je naišlo na oduševljenje svih prisutnih svedoka ovog predivnog trenutka.

"Nema ništa bez Srbije" i "Baka legenda", neki su od komentara koji su objavljeni ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Podesen

15.10.2023 15:01

Baba ima zube vestake ,ali ima zmiju u dzepu.