POVREĐENA DECA U BUGARSKOJ stižu popodne u NIŠKU BOLNICU

Autor:

Vesti

15.08.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć će se iz Niša uputiti do graničnog prelaza Gradina, gde bi od bugarskih kolega trebalo da preuzmu povređenu decu.

POVREĐENA DECA U BUGARSKOJ stižu popodne u NIŠKU BOLNICU

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Deca koja su juče povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, biće danas u toku popodneva prebačena na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

- Niška Hitna pomoć uputiće popodne vozila po povređene, ne znam tačno o kolikom broju pacijenata se radi, uglavnom u Niš će biti prebačena deca koja imaju manje povrede i mogu da izdrže transport – saopštio je direktor niškog UKC Zoran Perišić, prenosi Telegraf.

Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da niška Hitna pomoć uskoro pošalje svoja sanitetska vozila do graničnog prelaza Gradina, gde će od bugarskih kolega preuzeti pacijente povređene u prevrtanju autobusa.

Podsetimo, osmoro dece i četvoro odraslih povređeno je kada je srpski autobus upao u jarak i prevrnuo se na auto-putu za Sofiju u Bugarskoj.

Među povređenima je najviše dece, koja su uglavnom članovi folklornog ansambla JU-LIRA iz Batajnice, a vraćala su se sa festivala u Nesebaru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading