PUTNICA IZ AUTOBUSA koji je sleteo sa puta u BUGARSKOJ: VOZAČ PRILAGODIO BRZINU, NIJE MU SE SPAVALO!

Autor:

Vesti

15.08.2022

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnica Ivana Raičić za medije je istakla da se vozilo brzo zaustavilo, kao i da vozač nije vozio brže nego kada su išli u Bugarsku.

Osmoro dece i četvoro odraslih povređeno je kada je srpski autobus upao u jarak i prevrnuo se na auto-putu za Sofiju u Bugarskoj.

Među povređenima je najviše dece, koja su uglavnom članovi folklornog ansambla JU-LIRA iz Batajnice, a vraćala su se sa festivala u Nesebaru.

Sa decom u autobusu bili su i njihovi roditelja, a jedan od njih, majka koja se sa detetom vraćala iz Nesebara, u pomenutom autobusu ispričala je za medije da je vozač išao normalnom brzinom, kao i da nije tačno da mu se tokom vožnje prispavalo.

- Brzo smo stali, nismo se dugo nekako vukli, tumbali. Brzo smo stali. Ništa drugačije, nego kada smo dolazili, nisam primetila da je išao nešto brže, nego što inače idu auto-putevima - navodi Ivana Raičić.

Na pitanje da li je vozač možda zaspao u toku vožnje, ova putnica je oštro negirala.

- Nije. Pre toga smo pravili pauzu i sa pumpe krenuli. Nije sigurno - navodi Ivana i dodaje:

- Sada smo dobro, malo sam se uplašila, potresla, puno dece, ali sada je dobro. Hvala bogu da smo svi živi i zdravi i ovo će da prođe.

Tačan uzrok nesreće još uvek nije zvanično saopšten, ali prema svedočenju jedne putnice, autobus je sleteo s puta u trenutku kada se vozač nagnuo da spusti sedište suvozača, kako bi na njega seo roditelj sa detetom kome je pozlilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading