(VIDEO) ŠOK UŽIVO U PROGRAMU! Kristijan JAVNO ZAPRETIO Kiji Kockar, pa se zakleo da će uraditi OVO!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji je protresao rijaliti.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić/youtobe/AmigGShow
Kristijan i Kija

Kristijan Golubović zapretio je Kiji Kockar i istakao da ona igra rijaliti spolja i da treba da uđe u Zadrugu, kako bi se obračunali.

Naime, prošle noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" Stefan Karić dobio je pitanje o odnosu sa Kockarevom, a nakon toga usledio je žestok komentar Kristijana, koji je šokirao sve.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Kija na Zadrugoviziji

- Pitanje za Stefana: "Kada ti je Kija rekla prošle godine šta misli o tebi, napadao si je sa devojkom, sada ti je rekla ono što tebi odgovara, opet ti nije po volji"- glasio je komentar.

- Nije tačno, ja sam stao tada na stranu Kije. Ja sam tada rekao da niko ne može da vređa moje prijatelje - govorio je Stefan.

- Kija je rekla da nastavimo, da je sve kao i naša veza, to je bila ironija, nije sad imao od čega da je brani - rekla je Jovana Ljubisavljević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

- Pa, lepo ti je rekla, on beži, ti ga vraćaš - poručila je Nadica.

- Kija igra rijaliti od spolja. Neka dođe ovde. Znaš koliko sam ja takvih je*ao pored wc šolje! Peticija za zaštitu šolja! Nabijem ja nju na ku*ac! Neka dođe da je je*emo ovde verbalno! - izjavio je Kristijan.

- Nemoj, Kristijane, to ona i želi! - rekao je Karić.

- Kunem se da ću joj pokazati šta je rijaliti! - vikao je Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andreja

17.06.2021 12:42

U zatvor pa zavariti vrata.

Ljubomir

17.06.2021 20:02

Zasto ne reaguje milicija na ovakve pretnje.. Svasta se dopusta ovom coveku.

Aurora12

18.06.2021 05:23

Ovoga zaista treba vratiti u zatvor zauvek. Ovaj se razmahao na sve strane, sta glumi???? Ko gleda vise ovog majmuna? I gde su nadlezni da mu zapuse prljava usta?????? Nisam niciji fan, niti gledam to djubre, ali kada ovde procitam sta majmun radi, taj nije da zivi na slobodi. U samicu da nikada ne izadje takav odoron.

Sale

26.07.2021 18:49

Tebi je došla Miksi glave majmune,a u zadrugu 5 ti dolazi onaj hajvan iz Bosne Hatić Mirza koji te javno zove da se pobijete,a i Rade te zove mangupe na baterije da te ugosti sa svojim prijateljima,pa izvoli