Jovana Tomić raskrinkala Stankovićevu i Crnogorca! Matora: Vladimir je je*ao Sanju u našem krevetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ona nije odolela kršnom đetiću!

Foto: Printscreen
Matora, Vladimir i Sanja

Jovana Tomić Matora otkrila je da su njena bivša devojka Sanja Stanković i Vladimir Tomović imali seks, i to ni manje ni više nego u stanu u kome su njih dve živele i u njihovom krevetu, koji su zajedno birale i u kome su nekada i one bile intimne.

- Vladimir je je*ao Sanju u našem krevetu. To mi je on priznao. Rekao mi je da je slao ku*ac Sanji, a ona je njemu poslala adresu našeg stana. Znao je gde je Sanjin stan jer mu je slala adresu da dođe, i koji auto je parkiran i sve je bilo dogovoreno za seks, meni je krivo jer smo u tom stanu nas dve živele - sasula je Matora i otkrila da su Vladimir i Stankovićeva imali seks u njenom stanu, u krevetu u kom su njih dve spavale.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja iz srećnih dana

- Vladimir mi je slao eksplicitne slike i video, ali za to niko nije znao i ja nemam skrinšotove, kao i on. Jovana je dobila te poruke u dukserici i nije mi problem da ja sve kažem. Molim te, ženo, da me ostaviš na miru, neću više da budem s tobom! A njen muž, od te devojke koju ona spominje, me je muvao pre "Zadruge". Vladimire, da li sam te ja zvala na seks? - pokušala je da se odbrani Sanja, ali Tomović ju je još više ukopao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Nisi me zvala na seks, ali si mi slala slike u brushalteru, kunem se, u crnom, čipkastom, sanjao sam to od početka 50 puta, ja se ovde ne vodim pitanjima gledalaca, ne vodim se uputima spolja i morate da znate da je rijaliti začarani krug! Ja sam na Matorinoj strani! Da je aludiralo na muvanje, jeste, poziv za seks nije bio. Ali ako nastaviš da me nazivaš raznim imenima, moraću sve da kažem, pa kud puklo da puklo. Kako bih ja inače znao adresu Sanjinog stana ako mi je ona nije poslala, nije sigurno preko "Paparaco lova"!

Sanja: Zbog lezbo-veze sam samo ispaštala

Stankovićeva je otkrila da joj je lezbo-veza s Matorom samo odmogla u životu. Ona se osvrnula na period kada su njih dve otpočele zabavljanje. Ispričala je da je tada bila najpoželjnija devojka u gradu, ali da je sve ponude odbijala zbog Jovane i ljubavi prema njoj.

- Matora i Rialda će da se degustiraju. Rialda neće ovde, ali hoće napolju. Ja sam posle "Zadruge 1" mogla da šutnem Matoru i da živim kao bubreg u loju. Da živim pod staklenim zvonom. Meni su pisali na Instagramu fudbaleri, sportisti, glumci, voditelji, ne želim da uplićem i onaj drugi svet (političare, prim. aut.). Kad sam htela da se bavim pevanjem, rekli su mi da me nijedan gazda neće zvati ako sam sa lezbo-Matorom u vezi - otkrila je Sanja drugu Neci da je zbog Tomićeve samo ispaštala.

 

 

 

ATF Miljana plakala i molila Zolu za seks, on je oduvao! Miljana Kulić nakon pitanja novinara plačući je priznala da pati za Lazarem Čolićem već mesec i po dana, nakon čega je još jednom pokušala da se pomiri sa Zolom u prostoriji za pušenje, pa je čak i pokušala da mu sedne u krilo, ali ju je on iskulirao. Miljana: Je l' možemo da nađemo zajednički jezik?! Zola: Sve sam te saslušao, uvek je bilo po tvom! I dođi u Niš, i u Bosnu, i u Beograd... Miljana: Ako si me voleo i ja tebe volim, je l' možemo da damo još jednu šansu? Miljana je sve vreme potencirala da bi volela da posle emisije odu u rehabilitaciju, gde će nastaviti odnos, što je Zola odbijao i gurao je od sebe. ATF Janjuš: Ubiću Maju ako mi opet spomene Krunu i Enu! Marko Janjušević požalio se Marku Ðedoviću na ponašanje Maje Marinković. On smatra da ga bivša ljubavnica namerno provocira, a najviše mu smeta to što pominje njegovu ćerku i bivšu ženu. - Svaki dan mi priča: "Uništio si porodicu, Krunu sramota da ide u školu". Kruna da se dira u tom smislu, to je katastrofa. Moraću da reagujem. Zgromiću je, majke mi. Ako je dohvatim, teško njoj, moje dete je svetinja. Neće jedna bolesnica da je spominje. Golim ću je rukama udaviti za Krunu moju - pretio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

02.02.2021 09:43

Matora je bolesnica, kad neko umisli da nekoga poseduje, onda nastaje psiho delirijum, kao što ona radi, pa se sad i sveti i iznosi stvari iz njihovog života, a tako samo šteti, nikada joj se Sanja neće vratiti, samo će dovesti do toga da je mrzi. Matora je nemoćnai dalje je voli, ali se to ne radi na takav način.....