Đedović raskrinkava Đoganijeve i najskandaloznije zadrugare: Luna i Marko su monstrumi sa hitlerovskim mentalitetom!

Autor:

Zadruga

05.08.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Marko Đedović pokazao je tokom svog učešća u "Zadruzi 3" britkost na jeziku i pravedne stavove, zbog kojih ga je, jednim delom, publika zavolela, a drugim delom je zbog iskrenosti doživljavao i pretnje smrću zbog verbalnih sukoba sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem, kojima je dao nadimke Ljuljeta i Kirbi.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Marko Đedović

Ovoga puta Đedović za Rijaliti ekskluzivno otkriva najjezivije scene iza kamera koje je video u Imaginarijumu, a nije ostao dužan ni Ivi Grgurić, kao ni Maji i Janjušu, za koje tvrdi da se kriju i još uvek su u vezi.

Kako bi okarakterisao Lunu i Marka? U kojim momentima su ti se najviše zgadili kao osobe?

- Te, nazovimo, osobe su sve, samo nisu ljudi. Oni mi se čak i vizuelno gade posle sve štrokavosti koju su pokazali, kako fizički tako i mentalno. A momenata je bilo više, ali najgrozniji, pored bacanja na kolena Anabele, pa onda nakon toga odlazak u tuš-kabinu u kojoj ga Ljuljeta zadovoljava oralno, izdvojio bih i to kada su nam petkom stizale pice za igru istine, uzeli su svoje i razgrabili svi, a Anabela ostala bez hrane. I dok su oni ždrali sa Gazmenkom, ona je sedela sama i gladna na krevetu i ćutala. Naravno, nije ostala gladna jer sam joj dao polovinu onoga što sam dobio. Nekako sam u tom trenu prelomio i rekao: "E sad ćete dobiti moje mišljenje bez ustručavanja" i bilo je tako. Jednom rečju, monstrumi sa hitlerovskim mentalitetom koji bi pod veštačkom slikom prikazivanja "ljubavi" pobili sve okolo, pa i rođenu majku, bivšu suprugu i potencijalnu taštu.

Pojedini zadrugari su bili zgroženi Luninim scenama histerije i bacanja po dvorištu. Koji je za tebe bio najjeziviji prizor?

- To je klasična foliraža kada ne ume da se izvuče iz situacije u kojoj se nađe. Setimo se sezone 1 i 2, isto sve. Ali ona je super za rijaliti. Retko ko bi se usudio da takve stvari da gledaocima, ali, eto, ona jeste i stalno bih je dovodio da imamo koga da mažemo govnima. Ona je idealna za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Djedovic (@marko_djedovic_) on Jul 26, 2020 at 8:44am PDT

Koji je Markov interes u celoj toj priči? Ili misliš da on stvarno voli Lunu?

- Markov interes su mediji, promocija i, kako sam reče, Ljuljeta je mašina za novac. Sve je sam rekao. Setimo se da je kukao za Instagram pratiocima, posle se uselio u stan koji nema terasu, pa joj i to zamerio jer nema terasu. A Lunu voli isto koliko i ja volim prošlogodišnji sneg.

Misliš li da je bilo pravo Jeleni Pešić kada je gledala kako Stefan ulazi u vezu sa Ivom, pa onda i sa Ivanom Šopić?

- Najiskrenije, mislim da nije. Ja sam takva ličnost da to ne bih voleo da gledam svojim očima da se meni tako nešto dogodi. I koliko god da su sada drugari, mislim da to nikome ne bi bilo pravo, bez obzira što ja Jeleni verujem da joj je to OK, ali, stavljajući sebe u takvu situaciju, ipak ne mogu apsolutno da poverujem u to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Djedovic (@marko_djedovic_) on Jul 11, 2020 at 4:32pm PDT

Koga ćes sve raskrinkati u "Zadruzi 4"?

- U "Zadruzi 4" ću, kao i u trojci, pričati istinu o tim ljudima, pa kome se svidi, svidi, kome ne, ima opciju jednu da ja ućutim, a to je samo da me ubije. Pa ko je spreman na to, nek izvoli. To je jedini način da se ja ućutkam. Nikoga prvi dirati neću, nikoga prvi vređati, nikome pretiti, kao što nisam i do sada. A oni svoj, ja svoj posao neka rade. Ne volim lažove, muljatore i prevarante. Ko je takav, nek beži od mene. Ja bežati ni od koga neću.

Ko je, prema tvom mišljenju, najveći moralni pobednik, a ko gubitnik u "Zadruzi 3" i zbog čega?

- Ja sam definitivno suštinski pobednik "Zadruge 3" i rekao sam to u više navrata. Novac sam dobio, pokazao sam da sam pametniji od svih njih zajedno kada se skupe. Imam svoje zvanje, zanimanje, prijatelje, zdrave porodične odnose, ljubav i sve što je potrebno za sreću. Uz sve to, pružila mi se mogućnost da jako dobro zaradim, sprdajući se sa svima njima onako kako ja želim i volim. I nakon "Zadruge" sam zastupljeniji u medijima više nego svi oni i potpisao sam ugovor o radu sa najvećom medijskom kućom u ovom delu Evrope. Pravim kuću i okružen sam ljudima koje volim i koji mene vole. Šta mi još više treba? Ništa.

Maja i Janjuš foliraju raskid

Kako Maji pada takozvani raskid sa Janjušem i na šta ti se najviše žalila? Misliš li da su oni zapravo sve vreme u vezi iako to uporno negiraju?
- Maja i Janjuš su i dalje zajedno. Imam takve informacije. Čekam i slike da dobijem, a i bili su sa zajedničkim prijateljem pre neki dan na ručku. Klasična foliraža, a Janjuš kupuje mir sa 40.000 evra datih supruzi. Kako bih ja rekao, sve čari ovozemaljskog pakla.

Iva je ljudski odron koji prodaje svoju bruku za male pare

Kakvo mišljenje si formirao o Ivi, koja je priznala da je spavala sa čovekom od preko 70 godina, a potom plakala jer, kako kaže, tako je morala?

- Iva je esencija svih najgorih ljudskih osobina. Nikada nisam imao priliku da upoznam nekoga ko je toliko loš, a upoznao sam previše ljudi, što preko učešća u političkom životu što zbog života u tri grada u jednoj autonomnoj pokrajini, što u Beogradu i nikada takav odron od osobe nisam sreo. Ne podnosim osobe sa psihologijom gubitnika. Problemi se rešavaju, a ne kuka se nad njima. Ona je, po mom mišljenju, i najveća gubitnica jer je prodala svoju bruku za male pare, a osobi koja nema šta lepo da pokaže dati medijski prostor je užasno jer time je ogoliš do kraja i ona sama nestane posle svega. Previše ničega mora pući!

Anabela je zbog rođene ćerke padala na kolena

Zbog čega si zavoleo Anabelu?

- Imao sam predrasude o Anabeli pre ulaska, kao i u trenutku ulaska, ali nakon nekog vremena sam promenio mišljenje ili se Anabela promenila, ne znam šta je. Mislim da je ono što se njoj desilo samo neka kazna za neke velike grehe iz prošlosti. Možda njene, možda nekog drugog, pa je došlo na naplatu, ali ono nije nešto malo iskreno. Pozivam se na to jer ne umem drugačije da objasnim sve ono što ste gledali. Da je nekoga, nedajbože, ubila, ono je prevelika kazna. Da imaš onakvo dete, to je neki opasan greh koji se možda kroz generacije prenosio, pa došao njoj na naplatu. Meni je iskreno Anabele bilo žao, gledajući šta joj rade. Od bivšeg supruga preko Kirbija do ćerke. Samo u tom delu mi je bilo jako odvratno da gledam nečiju majku na kolenima (setimo se, ta Anabela ima još dvoje dece) i odreagovao bih za svaku majku tako jer imam i ja majku i jako bi mi bilo teško da je negde zatvorena da ja to gledam i da takve stvari doživljava. Nije Anabela bezgrešna, imala je ona velikih grešaka kojih smo bili svedoci u "Zadruzi 1", ali i da treba neko da joj sudi za to, to nije sigurno njena ćerka, zbog koje je napravila te greške!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

05.08.2020 08:52

Care Đedoviću. Kazao si što drugi novinari ne smeju ni da pomisle.

Odgovori 21 6
Todor

06.08.2020 07:46

Anabela ima svoj novinarski lobi koji je brani.

Odgovori 11 1
Anđela

24.08.2020 09:57

Divim se njegovom britkom novinarskom peru. Budućnost mu je osigurana. Samo da bira teme o kojima će pisati. Neke teme su opasne u Srbiji.