(VIDEO) Horor u Zadruzi! Nasrnuo na učesnicu Zadruge: Lomio sve pred sobom, razbio bubicu, Luna ih razdvajala!

Autor:

Zadruga

27.05.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku žurke došlo je do burne rasprave između Tare i njenog dečka Mateje zbog Maje Marinković, koju je zadrugar komentarisao, a Simova mu je to oštro zamerila.

RepublikaFoto: Printscreen

Mateja je, naime, svojoj devojci objašnjavao da je sve to šala i da treba da bude srećna što zajedno sa njom to komentariše na takav račun, jer se podsmeva Marinkovićevoj.

Međutim, to je još više razbesnelo Taru, jer ga je odmah upitala zašto on uopšte te je nastala je prepirka nakon koje je ona napustila žurku i otišla u dvorište sa Mirkom Gavrićem.

To je dodatno iznerviralo Mateju, te je odjurio za njom.

- Šta praviš od mene? - urlao je Mateja, dok ga je ona ignorisala.

Mateja je smatrao da je prišao Tari da bi joj objasnio nešto, a Simova se, prema njegovim rečima, izmicala i simulirala neželjeni fizički kontakt.

U naletu besa Mateja je počeo da baci piće, njih dvoje su krenuli da se raspravljaju, a on tako nervozan, prvo je oborio ljuljašku, a potom je bubicu razbio o beton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

27.05.2020 11:41

Mateji nije potrebna ova lajava Tara. Upropasti čoveka.