(FOTO) OVIM IZJAVLJUJEM DA... Amidžić ZGRANUO MNOGE iznenadnom objavom na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

31.01.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan potez!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić

Iako je skoro dve decenije voditelj i sin legendarnog šabačkog novinara, malo ko zna da je Ognjen Amidžić studirao istoriju na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Ipak spletom životnih okolnosti, najpopularniji voditelj i šoumen u regionu se latio televizije, a svoje interesovanje sa istoriju deli privatno i po društvenim mrežama.

 

 

 

- Ovim izjavljujem da garantujem za svoga sina- kćer, da se neće družiti sa sumnjivim licima, pogotovu sa komunistima, niti im simpatisati, niti prići komunističkim organizacija, niti da će otići u šumu, kao i da neće čitati komunističke knjige i spise..

- Radi toga budno ću motriti na njegovo kretanje i upućivati ga na pravi put.

 

 

Amidžić je pronašao arhivsku fotografiju roditeljske garancije iz 1942. godibe, dokumenta čijim se potpisivanjem roditelji Šapca obavezuju i garantuju da se njihova deca neće družiti sa komunistima niti da će biti deo njihovih organizacija.

U to doba čitava Evropa je bila usred Drugog Svetskog rata,dok se kod nas vodila i bitka četnika i partizana za prevlast. Jasno je konje pobedio.

Mnogi pratioci na Twitteru su se složili sa ovim, nadovezavši se da bi ova garancija mogla da se upotrebi i u današnje vreme sa malim izmenama, a većina se složila sa istim :

- Ovo izmeniti i dodati nazive društvenih mreža i opet bi bilo aktuelno.- 
- Tako je vel pozz za šabac - samo su neki od komentara pratioca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading