OGNJEN AMIDŽIĆ I MINA GLAVNI GLUMCI INDIJSKE SERIJE: Hit scena procurila u javnost, fanovi gledaju i ne veruju!

Autor:

Zabava

06.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je urnebesnom fotografijom nasmejao brojne fanove na Instagramu.

OGNJEN AMIDŽIĆ I MINA GLAVNI GLUMCI INDIJSKE SERIJE: Hit scena procurila u javnost, fanovi gledaju i ne veruju!

Foto: Republika.rs, INSTAGRAM.COM/CALLMEANUMI

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao otac malenog Peruna, a njegova supruga Mina Naumović nedavno je objavila emotivnu fotografiju na kojoj se vidi kako Ognjen čuva i hrani svog sina. Ognjen se potpuno posvetio porodici, ne odvajajući se od svog sina, a sada je fanove na Instagramu obradovao, ali i nasmejao novom fotografijom.

Amidžić se našalio, pa zanimljivom fotografijom opisao njegov odnos sa Minom, odnosno njihovu ljubavnu priču. Glavnim likovima indijske serije promenio je glavu, pa umesto njihovog lica bilo je Minino i njegovo:

- Naša ljubavna priča - napisao je Ognjen Amidžić kroz šalu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Podsećanja radi, Ognjen je organizovao proslavu povodom dolaska malog Peruna na svet u jednom beogradskom restoranu. Tom prilikom je u intervjuu za domaće medije otkrio kako su protekli prvi dani sa naslednikom. Opisao je ovo iskustvo kao jako zanimljivo, slatko i novo, ističući da je Perun presladak i da ulaze u novi ritam prilagođen bebinoj ishrani i spavanju.

Ognjen je takođe otkrio da se Perun budi i plače kada mu nešto nije po volji, te da se prilagođavaju novim obavezama i ritmu života sa novim članom porodice.

Ognjen Amidžić je jasno pokazao svoju emotivnu posvećenost porodici, posebno sinu Perunu, ističući važnost porodičnih trenutaka i podrške u ovom važnom životnom periodu. Njegova iskrenost i otvorenost o novim obavezama kao očevidnoj radosti i izazovu, čine ga primerom moderne roditeljske uloge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading