OGNJEN AMIDŽIĆ DOBIO DVOJNIKA, NEMOGUĆE JE PRONAĆI RAZLIKU: Mina se pobrinula za sve, voditelj gleda i ne veruje!

Autor:

Zabava

11.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović je podelila fotografiju iz stana, pa poručila: Pronađi razliku!

OGNJEN AMIDŽIĆ DOBIO DVOJNIKA, NEMOGUĆE JE PRONAĆI RAZLIKU: Mina se pobrinula za sve, voditelj gleda i ne veruje!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović, poznata voditeljka, nedavno je postala majka sina Peruna, čime je započela novo poglavlje u svom životu. Nakon što se porodila 9. marta, Mina i njen suprug Ognjen Amidžić neizmerno uživaju u prvih nekoliko meseci života svog mališana. Srećni roditelji redovno dele porodične trenutke na društvenim mrežama, oduševljavajući svoje pratioce.

Kao što je to često slučaj kada se beba rodi, javljaju se simpatična nagađanja o tome na koga liči. Mina je nedavno objavila fotografiju svog sina, gde se jasno vidi da mali Perun ima gotovo identičnu kosu kao njegov tata, voditelj Ognjen Amidžić. Ova simpatična slika otkriva da je Perun pravi tatin sin, što je razveselilo sve koji prate porodicu Naumović-Amidžić.

Mina Naumović je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje slike i video zapise iz svakodnevnog života sa sinom Perunom i suprugom Ognjenom. Njeni pratioci sa oduševljenjem prate njihovu porodičnu idilu i raduju se svakoj novoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

Na slici koju je Mina objavila se vidi bebina kosa, koja je gotovo identična frizuri voditelja, tako da više nema ni najmanje sumnje na koga Perun liči. Ako je sudeći po fotografiji, on je pravi tatin sin, a ponosna mama ne krije sreću zbog toga.

Uz podršku porodice i prijatelja, Mina i Ognjen uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim sinom, stvarajući prelepe uspomene koje će ih pratiti celog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading