Pružala ruke fanovima uprkos koroni: Tanja Savić nastupala pred 2.000 ljudi!

Autor:

Zabava

15.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić počela je da nastupa po klubovima i splavovima da bi što pre zaradila novac za put u Gold Koust, gde su joj sinovi Maksim i Đorđe, bespravno odvedeni od njihovog oca Dušana Jovančevića.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Tanja Savić

U prepunom novosadskom klubu pred 2.000 ljudi pevačica je nastupala puna četiri sata, a u masi fanova nije se libila i da pojedine obraduje pozdravom, te im je pružala ruke, potpuno zaboravljajući na koronu.

Naime, u krcatom klubu niko od prisutnih posetilaca njenog nastupa nije nosio zaštitnu masku, a nije bio ispoštovan ni propis o fizičkoj distanci. Iako nadležni organi apeluju da pevači i dalje ne održavaju nastupe, ovo je postalo sasvim očekivan potez pripadnika srpskog šou-biznisa.

- Tanja ima dosta zakazanih nastupa, a uprkos koroni, cena za njene nastupe se blago povećala zbog celokupne medijske eksponiranosti i želje vlasnika da joj pomognu kako bi što pre vratila decu u Srbiju. Ona je u gubitku od oko 300.000 evra zbog pauze koju su imali svi pevači. Naravno da joj nije bilo svejedno da nastupa u prepunom klubu jer zna da vlada koronavirus, ali, s druge strane, kako da zaradi za svoje sinove. A ako ćemo iskreno, mnogi pre nje su počeli da pune kafiće i splavove - kaže za naš list jedan od njenih saradnika, te dodaje da je bio slab odziv kolega sa estrade koji bi joj pomogli i ubrzli njen proces sakupljanja novca:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

- Iskreno, Tanja ne očekuje milostinju niti bilo kakvu pomoć, ali toliko je kolega sa folk scene koji su zaradili tokom karijera milione, a osim Lepe Brene i još nekoliko njih, niko se nije ponudio da joj pomogne. Nezgodna je situacija, ali ona ne odustaje od namere da vrati decu. Uskoro će sakupiti dovoljno novca da se uputi ka Australiji i već je pokrenula i proceduru za boravak u inostranstvu. Zaista je preživela agoniju i nadam se da će joj nastupi omogućiti da što pre zagrli decu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/youtube.com/ FM Play
Krenula Kijinim i Teodorinim stopama

Za razliku od većine predstavnika estradnog sveta, Kija Kockar i Teodora Džehverović nastupale su i u najgorim momentima epidemiološke zaraze.

Savićeva je krenula njihovim stopama, te se odlučila da i ona počne s nastupima. Kija se privremeno bila povukla nakon javne prepirke sa gradonačelnikom Leskovca, a mala Džehva se pravdala da je pevala jer "mora od nečega da živi".

Pravda se da peva zbog sinova

Savićeva se bori da vidi sinove Maksima i Đorđa, koje još od aprila nije videla, ako izuzmemo nekoliko puta video-poziv. Kako sama kaže, želja joj je da bude ponovo sama sa decom, te priželjkuje da njih troje odu sami na neki odmor.

- Želja mi je da odem sa sinovima sama na more. Da pričamo i da sve ovo ružno zaboravimo. Sve što radim, radim za njih da bih ih vratila - rekla je pevačica za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Fotos

15.09.2020 07:33

Odmarala se 6 meseci pa bi još da se odmara.

Kuki

15.09.2020 07:35

Deca nemaju vremena za odmor. Počela školska godina. Ona nema pojma šta treba sa decom raditi. Samo bi da se odmara i izležava.