OVO SU DETALJI JEZIVE TUČE NA NASTUPU TANJE SAVIĆ: Policija izdala zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

11.04.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP reagovao po hitnom postupku!

OVO SU DETALJI JEZIVE TUČE NA NASTUPU TANJE SAVIĆ: Policija izdala zvanično saopštenje!

Foto: ATA Images, Facebook

Sinoć je u klubu u mestu Blagaj kod Mostara došlo do incidenta, kada je nastup pevačice Tanje Savić naglo prekinut usled masovne tuče koja se dogodila, a MUP je potvrdio da je reakcija policije uspela da stavi situaciju pod kontrolu, demantujući pritom glasine o upotrebi vatrenog oružja.

Prema zvaničnom saopštenju MUP-a HNŽ, tuči su prisustvovali A.C. (1997.), B.T. i R.C., pri čemu su poslednja dvojica napustila mesto događaja pre dolaska policije. Nakon incidenta, sproveden je razgovor sa svedocima, kao i sa A.C. koji je odbio lekarsku pomoć. Ovaj događaj pokrenuo je istragu nadležnih organa, a dalji rad po prijavi je u toku.

- U noći sa srede na četvrtak u 1:45 časova, telefonski su građani prijavili Dežurnoj službi Policijske stanice Mostar Jug i Policijskoj stanici Mostar Centar da se odvija masovna tuča ispred jednog kluba u Blagaju. Na mesto događaja poslata je patrola policije Policijske stanice Mostar Jug, uz dodatnu podršku djelatnika Jedinice operativne podrške koji su uspeli da stabilizuju javni red i mir - navodi se u saopštenju MUP-a HNŽ, koji dodaju:

- Za sada je utvrđeno da su u tuči učestvovali A.C. (1997.), kao i pojedinci B.T. i R.C. koji su napustili mesto događaja. Razgovarano je sa svedocima i sa A.C., koji je odbio medicinsku pomoć. Dalji postupak će biti sproveden prema prijavi.

Tanja Savić se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta. Podsećanja radi, u avgustu prošle godine, došlo je do pucnjave na koncertu Aleksandre Prijović u ovom klubu, ali srećom nije bilo povređenih od vatrenog oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading