NAVUKAO SE! Folker se debelo zadužio zbog kocke: Đani prokockao tuđih 200.000 evra u kazinu "Baden" u Austriji!

Autor:

Zabava

25.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani navukao se na kocku, zbog koje je napravio dug od 200.000 evra i za koji se sada bori da ga u potpunosti vrati, što ide loše jer nema nastupa.

RepublikaFoto: instagram.com/official.djani
Radiša Trajković

Iako sebe predstavlja kao veoma imućnog i dobrostojećeg, te se hvali stanovima koje je kupio u Beogradu na vodi, ako nastavi sa svojim porokom, a to je kocka, mogao bi da ostane bez njih.

Naime, jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača na estradi navukao se na kockanje, što za posledicu ima dugovanja od kojih se svakom normalnom čoveku zavrti u glavi. Sve je počelo u Austriji, gde je često odlazio da peva.

 Đani zvao i televiziju da reklamira tu kafanu kao da je njegova

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

- Njega ne zanima kockanje ovde u Beogradu, ovde ne ide da se kocka jer svako može da ga vidi. On čim zapali preko grane, tamo gde nema ko da ga ofira, on se promeni. U poznatom kazinu "Baden", koji se nalazi u Austriji, on je napravio dug od 200.000 evra. Sve je išlo lagano, malo-pomalo. Znate kako kockari rade. Prvo krenu sa malo novca, nekoliko stotina, pa onda nekoliko hiljada, pa onda dođe do desetine hiljada. Tako je bilo i sa Đanijem, on je bukvalno izgubio kontrolu nad tim šta radi i koliko para baca. Sve što je uzimao na nastupima slivalo se u kazino. Jedno vreme ga je baš htelo, uzimao je super pare. Uvek je kući donosio više nego što treba. Njegova žena Slađa bila je presrećna. Onda je krenulo nizbrdo i od tada se uvalio u probleme. Kada je dug bio basnoslovan, on je biznismenu iz Beča, inače njegovom prijatelju, morao da vraća novac na razne načine - kaže folkerov drug iz Beča za Srpski telegraf i dodaje:

 

- Taj čovek je vlasnik srpske kafane u Beču, kafana se zove "Semendrija". Đani se čak jedno vreme pravio da je vlasnik te kafane, to je pričao kolegama pevačima. Onda su oni dolazili tu da pevaju i tim je vlasnik njemu smanjivao dug koji je imao. Čak je zvao i televiziju da reklamira tu kafanu kao da je njegova. Kolege su mu pomogle jer su dolazile da pevaju i niko nije pravio pitanje oko visine honorara jer su mislili da je to Đanijeva kafana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Kroz tezge smanjivao dug

Kako saznajemo, Đani je na mnoge načine pokušavao da prebije dug, pa je tako i pevao da bi se dugovanje smanjilo.

- Vlasnik kluba koji je on predstavljao kao svoj imao je veliko razumevanja za našeg folkera jer ga mnogo voli i smatra da to može svakome da se desi. On mu je pevao na raznim proslavama, pevao je i za džabe, samo da prebije dug. Sada je već pri kraju da ga celog isplati, pa obojica osećaju veliko olakšanje zbog toga što su uspeli da reše probleme. Kako pevači polako počinju da rade nastupe u inostranstvu, i Đani bi uskoro trebalo da krene put novih nastupa, ali ovoga puta neće pevati za otplatu dugova, već za honorar.

Lepa Lukić se kocka preko 60 godina!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić obožava kockanje i kartanje i ona je pasionirani kockar celog života.

Iako je sada zašla u devetu deceniju života, pevačica ne prestaje sa aktivnostima koje joj ispunjavaju život. Oduvek se na estradi znalo da je ona ta koja uživa u ovom poroku. Lepa na sreću nije pravila dugove, nikada nije imala probleme zbog kockanja. Ona posećuje sve moguće kockarnice po prestonici i tamo je jedna od omiljenijih klijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading