SLAĐO, ŠTA TI SE DESILO? Ovako je Đanijeva supruga izgleda PRE plastičnih operacija! Jedna fotografija je potpuno RASKRINKALA (FOTO)

Autor:

Zabava

06.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika je očigledna!

SLAĐO, ŠTA TI SE DESILO? Ovako je Đanijeva supruga izgleda PRE plastičnih operacija! Jedna fotografija je potpuno RASKRINKALA (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađa Trajković

Slađana Trajković, supruga poznatog folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, često je bila predmet interesovanja javnosti zbog svoje transformacije kroz godine. Iako je poznato da je imala nekoliko estetskih intervencija na svom licu, manje je poznato kako je izgledala pre tih zahvata.

Na jednoj Instagram stranici nedavno se pojavila fotografija koja prikazuje Slađu "pre i posle operacija". Na fotografiji se jasno vidi da je Trajkovićka u mlađim danima bila crnka sa tankim usnama, koje su sada znatno drugačije nakon estetskih korekcija. Takođe, dosta toga je korigovala botoksom.

Mladalački izgled Slađe Trajković osvojio je srce folkera Đanija, sa kojim je u braku već više od 20 godina i sa kojim ima troje dece. Njihov porodični život često je bio predmet interesovanja medija, a nedavno se pojavila informacija o razvodu njihovog sina Marka od supruge Minje.

Razvod? Ne znam ništa o tome, imam prečeg posla! Zajedničke fotografije obrisala... Ne znam, bilo je priče da ima problema sa Instagramom - istakla je ona.

Inale, Marko Trajković, sin popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, prošle godine je smanjio želudac. Od tada je vidno smršao, a tada se oglasila Slađa i sve potvrdila.

Sve je to super prošlo, hvala Bogu, on je operaciju uradio u avgustu prošle godine - započela je Slađa, pa nastavila:

Sama procedura je bila kako treba, on je bio vrlo disciplinovan i tada i posle operacije. Sve to je trajalo tri dana, a kada se vratio, jako je vodio računa, prvih mesec dana nije mogao ni da jede. Nema nikakvu dijetu propisanu, jednostavno mnogo manje jede, pa i ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

06.04.2024 20:50

Ružna bila još ružnija postala