ĐANI HITNO OTKAZAO NASTUPE: Pevač SLOMLJEN zbog UBISTVA male Danke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani hitno otkazao nastup.

ĐANI HITNO OTKAZAO NASTUPE: Pevač SLOMLJEN zbog UBISTVA male Danke! (VIDEO)

Foto: Republika, Facebook

Prošle noći pevačica Indira Radić otkzala je nastup, a u obrazloženju na Instagram proflu napisala je da je razlog tome tragedija koja je zadesila Srbiju. Ubistvo devojčice Danke Ilić (2) šokiralo je kako Srbiju, tako i region, a nakon Indire, mnoge njene kolege su joj se pridružile. 

Tako je na Instagram profilu naš proslavljeni folkera Radiša Trajković Đani objavio snimak u kom je saopštio da zbog tragedije koja je zadesila Srbiju, neće večeras nastupiti, te da će svoje pratioce i fanove obavestiti o novom terminu za nastup. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Familijo moja, zbog situacije u našoj zemlji, zbog male Danke, ja neću doći večeras u Banjaluku, tragedija je zadesila našu zemlju. Biće novih termina. Voli vas i ljubi vaš Đani - rekao je folker u obraćanju na Instagramu. 

Pevačica je odlučila da otkaže sinoćni nastup u Beogradu zbog smrti male Danke, uz potresne reči na svom Instagram profilu:

- Pretužan dan... Kao majka, baka i žena, saosećam se sa svim majkama, očevima, bakama, dekama i svim Ijudima koji žale za malenom dušom Dankom!!! Otkazujem svoj večerašnji nastup u Beogradu. Počivaj u miru anđele - napisala je Indira na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/printscreen

Indira Radić otkazala nastup

 

Podsetimo, prema prvim saznanjima, Danka je udarena kolima, a potom je jedan od napadača izašao iz vozila i, na najsvirepiji način, zadavio devojčicu golim rukama dok je ona bila živa i plakala. Nakon toga, njeni napadači su je ubacili u gepek i odvezli se na deponiju kako bi se rešili beživotnog tela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading