Optužile je komšije da urniše automobile na Kosančićevom vencu: Nada bušila gume i go*nima mazala kola!

Autor:

Zabava

03.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda Nada Topčagić optužena je od komšija sa Kosančićevog venca da im je izbušila gume na automobilima, kao i da ih je blatom i govnima mazala.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/ N. PANČIĆ
Nada Topčagić

Naime, u centru grada, u kraju u kome folkerka živi već decenijama, poslednjih dana niko nema mira zbog incidenata koji se dešavaju. Stanarima Kosančićevog venca, ali i njihovim gostima, kao i posetiocima obližnjih kafića, neko stalno buši gume i sa čim god stigne maže i prlja auto jer su se, po svemu sudeći, nepropisno parkirali. Proširio se glas da je upravo Nada ta koja je odgovorna za štete nanete vlasnicima automobila.

Kako bismo utvrdili ove navode, pozvali smo i glavnu akterku priče Nadu Topčagić da nam prokomentariše optužbe od komšija, na šta je ona poludela i počela da histeriše.

Nek se izbuši srce meni i mojoj deci ako sam to ja uradila, rekla je pevačica

Foto: ST/N. PANČIĆ

- U životu nikome nisam probušila gumu ili bilo šta nažao uradila. Nek se izbuši srce meni i mojoj deci ako jesam to uradila. Jedino što jesmo moj muž Zlatko i ja uradili to je da smo opominjali ljude kada vidimo da neko parkira ko nije iz naše ulice i opominjemo da ne staju tu na naš ulaz. Dešavalo se da podignem retrovizor i ostavim pismo da ne staju na ulaz. Ali nedajbože da nekome uništavam auto - rekla je Nada, a onda je slušalicu preuzeo njen suprug Zlatko i vikao je na sav glas kako će tužiti sve:

- Na šta, bre, ovo liči? Ko je Nadu prijavio, o čemu vi pričate? Da li vi znate da Nadu ovde sve komšije vole? Ona im pravi zimnicu, sok, pite, ne postoji osoba sa kojom ne pričamo. Samo da vidim i saznam ime osobe, ako uopšte postoji, koja je Nadu prijavila za tako nešto, pa ćemo onda da vidimo ko laže, a ko priča istinu.

Slučaj prijavljen policiji

Nada priznaje da je slučaj prijavila policiji, te da je njima dala izjavu povodom čitavog incidenta, zbog kojeg se veoma potresla.

- Zvala sam policiju i prijavila da su u našoj ulici ljudima izbušene gume. Policija je izašla na lice mesta i napravila uviđaj. Nadam se da će načinjena šteta ljudima biti isplaćena - kaže pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

03.07.2020 09:13

Sada je to lako otkriti. Postavite kamere i on će se upecati sam.