Folk zvezda proslavila 47. rođendan u izolaciji: Anastasija plakala zbog Cece, poklone joj poslala po vozaču!

Autor:

Zabava

15.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je u intimnoj atmosferi, bez velikog slavlja, i u izolaciji u vili na Dedinju 47. rođendan, odvojena od najbližih, ali sa velikim entuzijazmom da će se ponovo naći pred publikom i provesti vreme sa svima koje voli.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ceca Ražnatović

Ipak, momente odvojenosti koji su bili neminovni zbog bezbednosti ostalih članova porodice Anastasija Ražnatović je doživela veoma teško jer nije u prilici da sve vreme provodi sa mamom. Kako Srpski telegraf saznaje, Tasi je teško palo što nije bila sa Cecom na tako bitan dan.

- Anastasiji je jako teško palo što je razdvojena od Cece, pogotovo na dan njenog rođendana nije mogla da zadrži suze. Potresla se jer je navikla da izgrli, izljubi majku i poželi joj sve najbolje. Tasa je za majku spremila jedan jako lep poklon, koji je Ceci isporučen u njihovu kuću u Ljutice Bogdana. Dugo je razmišljala kako će da je iznenadi i planovi koje je imala su pali u vodu jer su fizički odvojene, ali je svakako učestvovala u pravljenju jednog od nekoliko poklona. U pitanju je ručni rad na jednom komadu garderobe. Tu su i kolaži sa njenim privatnim fotografijama iz detinjstva, kada je Anastasija bila beba. Sledeće godine će proslaviti kako dolikuje i kako je svojstveno Ražnatovićima, uz gala žurku, a ovoga puta su morali da improvizuju - otkriva za naš list izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje da je Veljko u poslednje vreme veoma emotivan i smeliji nego ikad.

Veljko je hteo Ceci sam da spremi tortu, ali ne znamo da li je to uspeo, kaže njegov prijatelj

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anastasija Ražnatović

- Veljko ne gubi entuzijazam iako je pozitivan na koronavirus. Najviše se brinuo dok Bogdani i Željku nisu stigli rezultati PCR testa, koji su, na svu sreću, negativni. On je potpuno drugi momak otkad je postao tata. Smeliji je, hrabriji, ništa ga ne može sprečiti da obezbedi porodici sve iako je još mlad. Ceci je hteo sam da spremi tortu, ali ne znamo da li je to uspeo - kaže njegov prijatelj.

Veliki broj čestitki, ali i originalnih poklona, pristigao je popularnoj pevačici, a da ne krije sreću uprkos novonastalnoj situaciji, dokazuje i stav koji je iznela u jednom intervjua pred rođendan.

- Ne stižem da spustim telefon, danima već ovako. Mislim da sam dobila preko 2.000 poruka i bezbroj poziva. Ponekad se osećam kao da radim u kol-centru. Hvala svima, znači mi vaša podrška i volim vas - kroz smeh je poručila folk diva.

Ceca: Tražila bih da mi sviraju "Obriši suze, mala moja"

Ceca je otkrila i koju pesmu u kafani bi volela da joj otpevaju za rođendan s obzirom na činjenicu da je boem:

- Okolina bi verovatno rekla "šta će žena sama u kafani", a ja bih od muzičara tražila da mi sviraju samo jednu pesmu: "Obriši suze, mala moja, nek osmeh lice ti krasi, obriši suze, suviše si mlada da obraz suza ti kvasi."

Vreme je za nove ljubavi

Popularna pevačica trenutno nije u vezi i nema emotivnog partnera, a sreću u ljubavi bi pronašla u odnosu punom poverenja i strasti.

- Ljubav nije uslovljena godinama, potrebna nam je od najranijih dana pa do kraja života. Veoma je važno da znamo šta proglašavamo ljubavlju, a kada je imamo, da se trudimo da je sačuvamo. Potrebni su ljubav, poverenje, strast, ali na početku i na kraju svega, međusobno poštovanje i mir. Kada dvoje ljudi napravi most koji sve to ima, onda su to uspeh i sreća u ljubavi - otkrila je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading