HITNO OGLAŠAVANJE CECE RAŽNATOVIĆ: Prekinula ćutnju nakon VESTI da je Anastasija TRUDNA!

Autor:

Zabava

04.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je reagovala na navode da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju!

HITNO OGLAŠAVANJE CECE RAŽNATOVIĆ: Prekinula ćutnju nakon VESTI da je Anastasija TRUDNA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija Ražnatović

U javnosti su se pojavile spekulacije da je pevačica Anastasija Ražnatović ponovo u drugom stanju, nakon što je u maju prethodne godine nažalost izgubila bebu sa partnerom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Ovim povodom se sada oglasila i njena majka, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Naime, sa osmehom na licu, Ceca je izričito odbacila ove navode, naglašavajući da bi kao majka prva saznala da je njena ćerka trudna.

- Tračevi! Valjda bih ja kao majka prva znala da je trudna... - odgovorila je kratko Ražnatovićka, prenosi Grand.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca se oglasila povodom Anastasijine trudnoće

Pored ovoga, Ceca je komentarisala i ljubav svog sina Veljka prema životinjama. Istakla je da je Veljko nasledio ljubav prema životinjama od svog oca, a posebno prema psima. Zanimljivo je što je Ceca otkrila da nema svog ljubimca, jer smatra da zahteva previše vremena i brige, a ona to trenutno nema.

- Njegov otac je jako voleo životinje i mislim da je više od njega nasledio tu ljubav, pogotovo prema psima. Čovek je čuvao tigra (smeh), šta da vam kažem… - rekla je Ceca, te kroz smeh nastavila:

- Bogdana ima maltezera, moja sestra pomeranca, ja nemam nijednog. To zahteva brigu, ja nemam vremena. A, sad, da ja uzimam životinje, pa da ga čuva drugi i da životinja trpi, ne pada mi na pamet. Ja imam unučiće!

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Podsećanja radi, Anastasija Gudelj i Nemanja Gudelj, nedavno su obeležili dve godine skladnog odnosa. Nakon fudbalerovog emotivnog gesta, pevačica se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako bi podelila svoje oduševljenje. Ona je istakla da ju je suprug obradovao iznenađenjem koje će pamtiti dugo.

Dve godine sa najboljim suprugom na svetu! Volim te više nego što reči mogu da izgovore! Hvala ti što me voliš i usrećuješ svakog dana! Zauvek tvoja - napisala je Anastasija na engleskom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading