OTKRIVEN DOBRO ČUVANI PODATAK O MILICI IZ POTERE: Evo koliko "princeza od znanja" ima GODINA, šokiraćete se!

Autor:

Zabava

03.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su detalji njenog privatnog života o kojima se ne zna!

OTKRIVEN DOBRO ČUVANI PODATAK O MILICI IZ POTERE: Evo koliko "princeza od znanja" ima GODINA, šokiraćete se!

Foto: printscreen/RTS

Milica Jokanović

Milica Jokanović, poznata i kao "princeza od znanja", stekla je popularnost takmičeći se u kvizu "Slagalica", da bi kasnije postala jedan od tragača u kvizu "Potera" koji se emituje na RTS. Iako retko daje intervjue i javno se ne eksponira, Milica je postala prepoznatljivo lice ovog televizijskog zabavnog programa.

Možda će vas iznenaditi da čujete da Milica već ima 40 godina, premda izgleda dosta mlađe, a rođena je u Zenici. Tokom osnovne škole preselila se sa roditeljima u Beograd, gde je nastavila obrazovanje. Završila je Pravni fakultet sa najvišim ocenama, a njeni roditelji su prosvetni radnici sa diplomama iz oblasti istorije i geografije, što je značajno uticalo na njen dalji životni put.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Milica Jokanović kao tragač u kvizu Potera

Milica, inače, retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom podelila teškoće koje je prošla nakon gubitka oca, koji je bio istaknuti profesor i autor nekoliko knjiga. Njena majka je bila velika podrška kako u kvizu, tako i u privatnom životu, što je dodatno uticalo na Milicinu odlučnost i snagu.

- Otac je umro pre sedam godina, majci i meni je mnogo teško. Otac je bio jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela u životu. Bio je profesor istorije i autor tri objavljene i jedne neobjavljene knjige o privrednoj istoriji, za koju majka i ja posthumno tražimo izdavača. Majka mi je velika podrška, i u kvizu i u privatnom životu - rekla je Milica za medije jednom prilikom, iako o ovom segmentu života nerado govori.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Milica Jokanović kao tragač u kvizu Potera

Nakon završetka fakulteta, Milica se pojavila kao takmičarka u popularnom kvizu "Slagalica", gde je svojim znanjem i veštinom osvojila simpatije publike. Potom je postala tragačica u kvizu "Potera", gde je svojom harizmom i znanjem osvojila gledaoce širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading