SLOBA RADANOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU: Prvo oglašavanje pevača nakon INCIDENTA u školi - evo šta kaže na optužbe da je TERORISAO DECU!

Autor:

Zabava

03.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio nakon stravičnih optužbi ad je pretio deci u Osnovnoj školi "Milena Pavlović Barili"!

SLOBA RADANOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU: Prvo oglašavanje pevača nakon INCIDENTA u školi - evo šta kaže na optužbe da je TERORISAO DECU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović

Folk pevač Sloba Radanović je nedavno postao središte skandala nakon optužbi roditelja učenika četvrtog razreda Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička banja. Incident se navodno dogodio krajem marta kada je Sloba, koji je očuh jednog đaka, nenajavljeno upao na čas i navodno pretio deci, što je izazvalo uznemirenost među roditeljima. Sloba se sada oglasio povodom ovih optužbi, prekidajući svoju prethodnu ćutnju.

Naime, Radanović je obavestio javnost da je video šta se o njemu piše u medijima, te indirektno poručio da su u pitanju neistiniti navodi.

Čitam sad vesti gde kažu kako sam ja pretio deci od 10 godina i kako ja njih terorišem. Ljudi, prvi april je bio juče - napisao je on uz emotikon smajlija koji plače od smeha.

 

 

Podsećanja radi, majka jednog učenika je izjavila da je pevač upao na čas i tako "terorisao ceo razred".

Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - izjavila je majka učenika za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/Google Maps, Printscreen/RTV Pink

Sloba Radanović upao u školu, oglasilo se Ministarstvo prosvete

Ovim povodom se oglasilo i Ministarstvo prosvete, ali i Uprava škole, na čelu sa direktorkom.

Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će pratiti postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole - istakli su iz Ministarstva, prenosi Kurir.

Na dan događaja nisam bila u školi, ali dobila sam izveštaj od učiteljice. Kontaktiraću vas kad budem upoznata sa svim detaljima oko ovoga - poručila je direktorka škole, Olivera Korošec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading