"Danilo je divan momak": Sin predsednika Srbije podelio paketiće deci sa Kosova

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.12.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica iz Gračanice oduševljena posetom.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo

Sin predsednika Vučića, Danilo boravio je u četvrtak na Kosovu i tokom posete srpskim sredinama podelio je deci poklone za Novu Godinu u ime predsednika.

Vučić je u selima Suvo Grlo i Banje u opštini Srbica, u vrtiću “Maja” i tamošnjoj osnovnoj školi, deci podelio novogodišnje paketiće, a paketiće je podelio i u Prilužju, u vrtiću "Car Konstantin i carica Jelena", objavljeno je na fejsbuk stranici vrtića.

- Danas je predškolsku ustanovu ''Car Konstantin I carica Jelena'' u Prilužju posetio Danilo Vučić, i tom prilikom našim mališanima podelio novogodišnje paketiće, u ime predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Ovim putem zahvaljujemo predsedniku što i ove godine misli na našu decu, I veliko hvala za svaki dečiji osmeh - objavljeno je na Fejsbuku.

 

Danilo Vučić posetio je i porodicu Marković u Gračanici i njihovo troje deci uručio prigodne novogodišnje poklone, objavila je ta porodica, prenosi portal Kosovo online.

- Poštovani gospodine predsedniče, velika je čast i zadovoljstvo ugostiti Vašeg sina. Danilo je divan momak koji je zaista odvojio dovoljno vremena da popričamo o svemu. O životu Srba na Kosovu i Metohji. Došao je nenajavljeno u moj dom i upoznao moje sinove, popričao sa mnom i preneo tople pozdrave njegovog oca, a našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Veliko hvala, živi bili - piše u postu porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading