DRAMATIČNO! SPREMA SE PAKLENI UDAR NA VUČIĆA I SRBIJU IZ VAŠINGTONA: Beograd pred strašnim ULTIMATUMOM - ULOG KOSOVO I SRPSKA!

Autor: Republika

Vesti

08.12.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaze teška vremena!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Komitet za spoljne poslove američkog Kongresa zasedaće danas i na njemu bi trebalo da budu definisane osnove smernice spoljne politike SAD.

I kako stvari stoje, Srbija ne može ničemu dobrom da se nada!

Naime, sudeći bar prema najavama koje dolaze od dokazanog šiptarskog lobiste Danijela Servera, koji je neretko glasogovornik Vašingtona za region Zapadnog Balkana, rukovodstvo Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem suočiće se sa strašnim ultimatumom - Beograd će morati da prizna Kosovo i Metohiju i sruši Republiku Srpsku.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dejan Lucic
Danijel Server

U suprotnom, kako je to istakao Server u nedavnom govoru, Vašington će u Beogradu pronaći saveznike koji će biti voljni da obave taj prljavi zadatak.

- Sve što sam predložio, biće lakše ako Srbija pomogne. Ako Vučić nastavi preferirati autokratiju i saradnju sa Rusijom i Kinom, Amerikanci i Evropljani moraće pronaći prilike da ubrzaju dan kada će Srbija biti predana stvarnoj demokratiji kod kuće i boljim odnosima sa susedima - doslovce glasi ultimatum iz Serverovog govora.

Kada se Serverov govor "očisti" od diplomatskih oblandi u koje je uvijen jasno je da će naredni meseci za Beograd i Srbiju biti meseci ozbiljnih iskušenja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
lak

08.12.2020 10:04

Srbija nikad nece da pristane da igra igru Amerike.

Marija

08.12.2020 10:05

Upravo razlog zbog kog su se Srbi plašili da Tramp izgubi na izborima.

Goran Bozovic

08.12.2020 10:11

Politika naase zemlje jeste politika mira i stabilnosti ali to ne znaci da cemo dopustiti da budemo ponizavani niti ucenjivani,Kosovo je srce Srbije i ne odricemo ga se kao ni sto ne pustamo niz vodu R.Srpsku !

Nikola

08.12.2020 10:11

Verujem u najbolje za Srbiju.