Marinković: Već dugo traje sistematska hajka na predsednika Srbije i njegovu porodicu!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Već duže vreme traje sistematska hajka i napadi na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Najbizarnije od svega je što se u tim napadima koriste sva sredstva i brutalno se vređa bukvalno čitava njegova porodica, od malog Vukana, Milice, preko brata, supruge do roditelja penzionera koji nikome nažao nisu učinili", navodi u saopštenju za javnost prof. dr Vladimir Marinković.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vladimir Marinković

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Za deo opozicije predvođene "seka persom" Draganom Đilasom cilj opravdava sredstva i žeđ za moći i novcem je jači od svakog moralnog i ljudskog svetonazora i principa. Svaka borba, pa i politička podrazumeva granice fer pleja i ljudskosti, a Dragan Đilas i njegovi satrapi su odavno prešli granicu normalnog ponašanja i političkog i ljudskog ophođenja.

U stanju su da oskrnave i dezavuisu sve kako bi se dokopali vlasti i novca i priželjkuju neki makedonski i ukrajinski scenario u kojem ne bi imali milosti čak ni prema maloletnoj deci za koju javno, u etar kažu da im se ne sme dozvoliti da "pobegnu". Pitam se gde su sve ovo vreme ti tzv. nezavisni mediji, udruženja, borci za ljudska prava, a pitam se gde je i tužilac koji bi na sve ove monstruozne napade trebao odlučno da reaguje. 

Ono što je važno za Srbiju je da ogromna većina našeg naroda podržava Vučića koji je za 6 godina preporodio Srbiju i vratio im dostojanstvo i samopoštovanje. 

Kao član i poslanik Srpske napredne stranke spreman sam da se borim za pravdu, za odbranu ljudskog dostojanstva i neću uzmaći nikada pred onima koji su već surovo uništavali ovu zemlju i doveli je do prosjačkog štapa, a ovim agresovcima iz dela opozicije poručujem da će biti otetani na smetlište istorije onako kako i dolikuje i kako je Vučić uvek radio, demokratski, radom na izborima."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading