PREDSEDNIK SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI: Evo o čemu će pričati!

Autor:

Vesti

13.04.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

PREDSEDNIK SE SUTRA OBRAĆA JAVNOSTI: Evo o čemu će pričati!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra narodu na rođendanu "Kobri" i obelodaniće najbitnije odluke vezane za budućnost Srbije.

Kako je Republika ranije danas pisala, predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće vojnoj svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“, u nedelju 14. aprila 2024. godine u 11 časova u kasarni „Vasa Čarapić“ u Beogradu.

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza.

 Sa zadovoljstvom sa poželeo dobrodošlicu gospodinu Trokazu @francediplo sa kojim sam nastavio dobre i otvorene razgovore koje sam u Parizu imao sa predsednikom Makronom i drugim najvišim zvaničnicima Francuske. Razgovarali smo o situaciji u regionu, aktuelnim gepolitičkim prilikama i svim izazovima sa kojima se suočavamo na polju bezbednosti i očuvanja međunarodnog pravnog poretka.


Posebno sam naglasio apsurd članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kojim bi Priština, koja se dosledno oglušuje o sve potpisane sporazume, bila praktično nagrađena za politiku diskriminacije i sve jačih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (42)

Loading
Sinisa

13.04.2024 22:23

Važno je da Vučić podrži i odaje počast hrabrim pripadnicima Odreda vojne policije specijalne namene 'Kobre'."

Jelena

13.04.2024 22:23

Predsednik će sutra objaviti važne vesti od nacionalnog interesa.

Mini

13.04.2024 22:23

Posle velike svecanosti,obratice nam se predsednik i saopstiti nam veoma vazne odluke.

Janko

13.04.2024 22:23

Vučić je sigurno opet smislio nešto da zaštiti svoju zemlju i njene građane, jedva čekam da čujem o čemu se radi.