JAVIO SE NOVAK IZ MONTE KARLA! Đoković poslao poruku PUNU BOLA!

Autor:

Sport

13.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško ispisane reči našeg asa.

JAVIO SE NOVAK IZ MONTE KARLA! Đoković poslao poruku PUNU BOLA!

Foto: x.com

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, nakon što je poražen od Kaspera Ruda rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:4.

Iako se borio i vraćao u meč više puta, na kraju nije uspeo da pronađe svoju igru i zaustavljen je u polufinalu. 

Naš najbolji teniser se sada oglasio preko društvenih mreža i čestitao svome protivniku, ali je i istakao da mu teško pada poraz. 

- Nikad nije lako izgubiti... Čestitam Kasper, idemo dalje... - poručio je Novak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Tok meča

Norvežanin je uspeo da načini brejk odmah na početku meča, pokazujući da će biti tvrd orah za srpskog tenisera. Iako je Đoković pokušavao da se vrati, Rud je uspevao da zadrži svoju prednost.

U drugom setu, Đoković je uspeo da pokaže svoju dominaciju, osvajajući gemove i uspevajući da izjednači rezultat. Nerešen rezultat u setovima sa momentumom na Noletovoj strani je sugerisao da bi naš teniser mogao da dođe do pobede, ali to nije bio slulčaj.

U trećem setu je Rud ponovo započeo brejkom. Imao je 4:1 i sve u svojim rukama, ali se Novak nije predao. Sa tri duple greške Norvežanina, Srbin je stigao do brejka, ali se onda pri rezultatu 4:5 "okliznuo" i pružio protivniku tri brejk lopte. Prve dve je spasao, za treću nije imao snage. 

Zanimljivo da je norveški igrač Kasper Rud je prvi put u karijeri uspeo da osvoji set protiv Novaka Đokovića, nakon što je uspeo da iskoristi greške srpskog tenisera, posebno iz forhenda. Takođe, ovo je prvi put da uzme set protiv bilo kog TOP 3 igrača, a sada će imati priliku da po prvi put uzme masters serije 1000. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ranko

15.04.2024 16:03

Pre turnira je rekao da ce igrati dva tri kola. Rekao i ne porekao!