NOVAK JE BESNEO! Nije mogao da se SUZDRŽI! Bezobrazni navijač dobacivao, a Đoković mu OPSOVAO SVE PO SPISKU!

Autor:

Sport

13.04.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ga štedeo rečima.

NOVAK JE BESNEO! Nije mogao da se SUZDRŽI! Bezobrazni navijač dobacivao, a Đoković mu OPSOVAO SVE PO SPISKU!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, nakon što je poražen od Kaspera Ruda rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:4. Iako se borio i vraćao u meč više puta, na kraju nije uspeo da pronađe svoju igru i zaustavljen je u polufinalu. 

Ipak, upečatljiv je ostao momenat kada je naš teniser toliko pobesneo da nije mogao da suzdrži frustraciju, koju je na kraju verbalizovao na strašan način. 


U trećem setu meča, dok je Đoković imao brejk zaostatka, jedan navijač je izazvao gnev tenisera nepristojnim ponašanjem. Njegove reči su izazvale burnu reakciju Novaka  i čak dovele do prekida meča dok ga obezbeđenje nije izvelo sa stadiona.

- Možeš li da j***o ućutiš?! J***m li ti mamu u p***u ja, da ti j***m - pobesneo je Đoković na nedolično ponašanje navijača.

 

 


I pored ovog incidenta, Đoković je uspeo da se vrati u meč i izjednači rezultat, ali na kraju nije uspeo da preokrene i plasira se u finale.

Ovakav incident je izazvao potpuni haos na stadionu u Monaku, a reakcija Đokovića na nedolično ponašanje navijača će sigurno biti tema brojnih rasprava u narednim danima.

Ostaje da vidimo kako će se Đoković oporaviti od ovog poraza i incidenta na terenu, ali jedno je sigurno - njegova karijera i dalje privlači ogromnu pažnju javnosti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading