NEOČEKIVANI FINALISTA SE OGLASIO! Evo šta je "dobri duh" Kasper rekao posle IZBACIVANJA Đokovića!

Autor:

Sport

13.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno je bio iznenađen.

NEOČEKIVANI FINALISTA SE OGLASIO! Evo šta je "dobri duh" Kasper rekao posle IZBACIVANJA Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Rud i Đoković

Prvi reket sveta, Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, pošto ga je u polufinalu eliminisao Kasper Rud rezultatom 2:1 u setovima (6:4, 1:6, 6:4).

Rud je uspeo da ostvari prednost u prvom setu sa dva brejka, ali je Đoković stigao da se vrati u drugom setu, deklasirajući rivala.

Ipak, u trećem setu, Norvežanin je uspeo da zadrži sačuva smirenost i stigne do pobede, iako se Đoković  žustro borio za preokret.

Posle meča, Kasper je istakao svoje zadovoljstvo, a takođe je bilo vidno da nije očekivao ovako veliki uspeh na turniru veličine Monte Karla. 

- Nemam prave odgovore, ali sam jako srećan. Ovo ću pamtiti jako dugo. Nikad nisam pobedio najboljeg na svetu. U šoku sam zapravo. Pomislio sam "molim te, nemoj da dopustiš da ti ovo ispadne iz ruku". Sačuvao je toliko brejk lopti na svoj servis, pa sam se pomolio makar jedna da bude dupla greška i neko odozgo je to čuo - rekao je Rud.

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

U finalu ga čeka Stefanos Cicipas.

- Sutra će biti veliki dan, finale. Sjajan rezultat je svakako, ali jurim tu drugu titulu dugo godina. Cicipas je sjajan na šljaci, tako da će biti novi težak zadatak - spreman je norveški teniser.

Sa druge strane, Nole nastavlja sa trofejnim postom. U ovoj sezoni nema nijedan pehar, a sledeću priliku treba da ima u Rimu, ukoliko odluči da učestvuje. Svakako, sam fokus je na Rolan Garosu, koji će predstavljati pripremu za pravi cilj, Olimpijske igre u Parizu i jedino zlato koje mu nedostaje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading