SINER JE POKRADEN! Pogledajte KAKO Je SUDIJA IZBACIO Italijana sa turnira!

Autor:

Sport

13.04.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma loša odluka arbitra.

SINER JE POKRADEN! Pogledajte KAKO Je SUDIJA IZBACIO Italijana sa turnira!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas uspešno se plasirao u finale Mastersa u Monte Karlu nakon što je ostvario pobedu nad Janikom Sinerom rezultatom 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 6:4).

Ovo je bio izuzetno uzbudljiv meč koji je obeležila loša odluka sudija, posebno ona viđena u petom gemu trećeg seta, kada je Siner imao priliku da ostvari drugi brejk nakon što je poveo sa 3:1. Nažalost, tada je došlo do greške u odluci sudija, koja je uticala na dalji tok meča.

Cicipas je napravio dvostruku servis grešku na brejk šansu rivala, ali ni sudije ni Siner to nisu primetili, iako je aut bio očigledan. Italijanski teniser je nakon izgubljenog poena zaokružio trag, ali je bilo prekasno da se greška ispravi.

 

 


Ova situacija je imala značajan uticaj na nastavak meča, posebno imajući u vidu da je Siner imao problema sa desnim butnim mišićem. Sve je krenulo na vodenicu Cicipasa, koji je uspeo da uzvrati brejkom za 4:4, a potom i da reši meč novim brejkom u 10. gemu.

Stefanos Cicipas će se u finalu sastati sa pobednikom duela Novaka Đokovića i Kaspera Ruda, što će svakako biti izuzetno zanimljiv meč za ljubitelje tenisa širom sveta

 

 

Novak Đoković u Monte Karlu

Novak Đoković je nedavno prošao kroz krizu, a jedna stvar u Monte Karlu mu posebno smeta, što je izazvalo zabrinutost pred polufinale.

Velika vrućina i publika protiv njega. Ipak, Đoković je uspeo da savlada De Minora u četvrtfinalu, te se sada priprema za meč sa Kasperom Rudom.

S obzirom na njihov prethodni susret na šljaci, polufinale mastersa u Monte Karlu će biti prilika da se vidi kako će se Đoković snaći protiv ovog protivnika.

Na meču sa Lorencom Musetijem, Nole nije prošao najbolje sud publike, koja je na njegove prigovore reagovala gromoglasnim zvižducima. Ipak, to je bilo upravo ono što je našem asu trebalo, s obzirom da je posle negativnog odziva prisutnih, prvi reket sveta zaigrao značajno bolje i uspeo da okrene meč u svoju korist. 

Do provokacija, mučio je Novaka bekhend, a takođe nije imao previše sreće na servisu, ali se tada zver probudila i prosto pregazila italijanskog tenisera. 

Nadamo se da početnih muka neće biti protiv Kaspera Ruda, te da će naš teniser uspeti da bez veće muke osigura finale sa dobro poznatim protivnikom, Stefanosom Cicipasom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading