ŠOK U MONTE KARLU DONOSI PROMENE ZA ĐOKOVIĆA! Evo KAKVO je stanje na ATP listi!

Autor:

Sport

13.04.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva promena na tabeli.

ŠOK U MONTE KARLU DONOSI PROMENE ZA ĐOKOVIĆA! Evo KAKVO je stanje na ATP listi!

Foto: Twitter

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, nakon što je poražen od Kaspera Ruda rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:4. Iako se borio i vraćao u meč više puta, na kraju nije uspeo da pronađe svoju igru i zaustavljen je u polufinalu.

Kasper Rud je uspeo da izbaci umornog Đokovića iz turnira i plasira se u finale Mastersa u Monte Karlu. Njegova pobeda nad jednim od najboljih tenisera sveta predstavlja značajan uspeh za mladog tenisera.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković


Iako je imao priliku da uđe u istoriju tenisa osvajanjem svakog mastersa po treći put, Novak Đoković nema za čim da žali, s obzirom da je nadmašio svoj rezultat iz prethodne godine. Ovim porazom, Đoković će imati 10.285 bodova od ponedeljka, čime je samo uvećao svoju prednost u odnosu na ostale takmičare.

Rud je uspeo da ostvari prednost u prvom setu sa dva brejka, ali je Đoković stigaso da se vrati u drugom setu, deklasirajući rivala. Ipak, u trećem setu, Norvežanin je uspeo da zadrži prednost i stigne do pobede, iako se Đoković borio za preokret.

Zanimljivo da je norveški igrač Kasper Rud je prvi put u karijeri uspeo da osvoji set protiv Novaka Đokovića, nakon što je uspeo da iskoristi greške srpskog tenisera, posebno iz forhenda. Takođe, ovo je prvi put da uzme set protiv bilo kog TOP 3 igrača, a sada će imati priliku da po prvi put uzme masters serije 1000. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading