OGROMNA ZARADA! Evo KOLIKO PARA JE ZARADIO Novak Đoković uprkos porazu u polufinalu Mastersa u Monte Karlu

Autor:

Sport

13.04.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale Mastersa u Monte Karlu, gde je od njega u polufinalu bio bolji Kasper Rud sa 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:4.

OGROMNA ZARADA! Evo KOLIKO PARA JE ZARADIO  Novak Đoković uprkos porazu u polufinalu Mastersa u Monte Karlu

Foto: x.com


 Ovaj poraz nije doneo Novaku samo razočaranje, već i dodatne bodove za ATP listu. Naime, prošle sezone Đoković je već bio poražen u osmini finala od Lorenca Musetija, te je uspeh u polufinalu doneo srpskom teniseru 310 ATP poena.

Novčana nagrada za Novaka Đokovića

Pored bodova, Novak Đoković je zaradio i značajan novčani iznos od 295.618 dolara samim plasmanom u polufinale. Ova nagrada dodatno je učinila ovu nedelju profitabilnom za srpskog tenisera, čime je pokazao da je i pored poraza, ostvario značajan uspeh na ovom turniru.

Novakova borba na turniru u Monte Karlu

Iako nije uspeo da se plasira u finale, Novak Đoković je pokazao izuzetnu borbu tokom turnira u Monte Karlu. Njegov put do polufinala bio je praćen izazovima i napetim mečevima, a samim plasmanom u polufinale, pokazao je svoju izuzetnu formu i spremnost za izazove koje donosi teniski teren.

Značaj nedelje za srpskog tenisera

Sve u svemu, i pored poraza u polufinalu, ova nedelja nije bila loša za Novaka Đokovića. Osvojeni bodovi i značajna novčana nagrada samo su potvrda njegove izuzetne igre i posvećenosti tenisu. Očekuje se da će se Novak brzo oporaviti od ovog poraza i sa još većom energijom nastaviti da osvaja turnire širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading