EMINA JAHOVIĆ KAKVU DO SAD NISTE VIDELI: Kosa raščupana i bez trunke šminke - ovo mnogi nisu OČEKIVALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila u opuštenom izdanju!

EMINA JAHOVIĆ KAKVU DO SAD NISTE VIDELI: Kosa raščupana i bez trunke šminke - ovo mnogi nisu OČEKIVALI! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović, dugogodišnja prisutna na estradnoj sceni, poznata je po svom besprekornom izgledu i pažljivo doteranim pojavama pred kamerama. Međutim, nedavno je napravila presedan i odlučila da pokaže svoju prirodnu lepotu, objavljujući seriju fotografija na kojima je potpuno bez šminke. Ova odluka izazvala je oduševljenje njenih fanova, pokazujući da čak i najlepše pevačice izgledaju predivno i bez trunke šminke.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović

Na fotografijama koje je objavila, Emina pozira u kuhinji dok sprema zdrav doručak, pokazujući se u opuštenom izdanju, bez trunke šminke. Ovo je iznenadilo mnoge, budući da je Emina poznata po tome da se nikada nije pojavila nedoterana pred kamerama. Ovo iskreno prikazivanje pevačice u svakodnevnim situacijama prikazuje njen autentičan i prirodan izgled, što je oduševilo mnoge obožavaoce.

Pored toga što je poznata po svom besprekornom izgledu, Emina Jahović takođe je poznata po svom muzičkom talentu, kao i po svom angažmanu u modelingu pre nego što se posvetila muzici. Zanimljivo je da je mnogi svrstavaju u red najlepših pevačica sa naših prostora, često je poredeći sa svetskom zvezdom, Penelopom Kruz. Ovaj njen potez da pokaže svoju prirodnu lepotu samo je dodatno istakao njenu autentičnost i samopouzdanje.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Javoić

Fanovi su pozdravili Emine Jahović za ovaj potez, ističući kako je inspirativno videti poznate ličnosti koje sebe prikazuju u autentičnom svetlu, bez uobičajenih filtera i šminke. Mnogi su pohvalili njen izgled i hrabrost da pokaže svoju prirodnu lepotu, ističući koliko je važno prihvatiti sebe takvima kakvi jesmo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading