TAČNO U 11 SATI! Vučić sutra na obeležavanju Dana Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“!

Autor:

Vesti

13.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević

TAČNO U 11 SATI! Vučić sutra na obeležavanju Dana Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“!

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće vojnoj svečanosti povodom Dana Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“, u nedelju 14. aprila 2024. godine u 11 časova u kasarni „Vasa Čarapić“ u Beogradu.

Svečanosti će prisustvovati ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je specijalnog izaslanika Ministarstva spoljnih poslova Republike Francuske Renea Trokaza.

Sa zadovoljstvom sa poželeo dobrodošlicu gospodinu Trokazu @francediplo sa kojim sam nastavio dobre i otvorene razgovore koje sam u Parizu imao sa predsednikom Makronom i drugim najvišim zvaničnicima Francuske. Razgovarali smo o situaciji u regionu, aktuelnim gepolitičkim prilikama i svim izazovima sa kojima se suočavamo na polju bezbednosti i očuvanja međunarodnog pravnog poretka.

Posebno sam naglasio apsurd članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kojim bi Priština, koja se dosledno oglušuje o sve potpisane sporazume, bila praktično nagrađena za politiku diskriminacije i sve jačih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Zahvalio sam Francuskoj na podršci koju pruža Srbiji kako na našem evropskom putu, tako i u procesu dijaloga sa Prištinom, uključujući i poštovanje svih postignutih dogovora.

Ponovio sam da je Srbija ozbiljan i odgovoran partner, koji drži svoju reč i konstruktivno pristupa rešavanju zajedničkih problema, što očekuje i od svojih sagovornika
 - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Prethodno je Vučić primio ministarku spoljnih poslova i regionalnih integracija Republike Gane Širli Ajorkor Bočvej, a potom i ambasadora Narodne Republike Kine Li Minga.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Nikolina

13.04.2024 13:20

Veliko poštovanje Vučiću što se pridružuje vojnoj svečanosti kako bi odavao počast hrabrim pripadnicima.

Sanja

13.04.2024 13:20

Vučić pokazuje svoju posvećenost i podršku našoj vojsci što je primer vođstva i hrabrosti.

Alen

13.04.2024 13:21

Predsednik Vučić pokazuje istinsko vođstvo prisustvujući važnim vojnim svečanostima poput obeležavanja Dana Odreda vojne policije specijalne namene "Kobre".

Ana

13.04.2024 13:21

Bravo za naseg predsednika Aleksandra Vucica. Vojska je kljucna svakoj drzavi i neophodna.